Новий заклад. Львів: винний бар та необістро VIN VIN на Вірменській - PostEat

пошук

Новий заклад. Львів: винний бар та необістро VIN VIN на Вірменській
06-12-2023 0 713


VIN VIN wine bar

Де: м. Львів,  вул. Вірменська, 4

Формат: винний бар&необістро та вінтажно-квіткова крамничка.

Години роботи: 09:00-23:00 (09:00-14:00 сніданки)

Контактний телефон: +380978933232

VIN VIN — новий мультиконцептуальний заклад в центрі Львову. Засновники проекту Люсі Розанова і Чад Зоратлі — молода пара, які вже багато років роблять у Львові різні соціальні проекти від барахолок, вечірок на 1000+ людей  до камерних званих вечерь в стилі Table та лайв виступів. Всі ці свої захоплення вони вирішили поєднати в одному місці. У VIN VIN поєднано декілька напрямків:

Винний бар європейського формату. Асортимент вина, який динамічно змінюється та поповнюється новими позиціями. 40% асортименту — натуральні вина, 40%- класичні, 10% — українські вина та 10% — унікальні регіони та автохтони. В закладі плануються різноманітні дегустації, гастровечері, МК, Pop-up із запрошеними гостями. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Нео-бістро. Концепція цього простору дозволяє експерементувати з різними смаками, кухнями та поєднаннями. Меню складається з абсолютно різних страв, не прив`язаних до певних країн чи стилів. Єдине до чого ми привязуються —це сезонність, щотримісяці планують оновлювати кухню з використанням найбільш актуальних сезонних продуктів. «Основна наша ціль — дивувати. Ми хочемо чути від наших гостей «Вау, ці продукти можна поєднувати?», але так само важливо чути, що гості ситі і їм було смачно», — розповідають у закладі. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Квіткова крамничка зустрічає при вході в заклад. Це спільний проект Vin Vin та київського Pollen Buro, які відомі своїм унікальним стилем. Тут можна придбати чи замовити з доставкою букет квітів або замовити інтер`єрне декорування для себе чи свого бізнесу Ще один невід`ємний напрямок простору вінтажна крамниця, для якої Люсі з Чадом збирають вінтажні  речі з Нідерландів, Бельгії, Швеції та ін куточків світу. Доречі, більшість елементів інтер`єру та посуду, в яких подаються страви, є вінтажними. Тому гість має можливість безпосередньо доторкнутись до прекрасного і навіть придбати частинку історії собі додому. Згодом планується відкриття вініл-бару з авторськими коктейлями. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • Пончик-пашот з беконом — 285 грн,
  • Круасан з маком та лимонним маслом — 245 грн,
  • Креветки ромеско з місо мусом та білим деревним грибом — 350 грн,
  • Парфе з піною ігристого та кранчами з пелюсток — 240 грн,
  • Кальмарова паста з соусом болоньєзе — 385 грн.

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi