Новий заклад: мексиканська кухня в ресторані La Calaca на Русанівці - PostEat

пошук

Новий заклад: мексиканська кухня в ресторані La Calaca на Русанівці
26-11-2019 0 2002


Ресторан La Calaca розпочав роботу в тестовому режимі на Русанівській набережній. Це сучасний ресторан, що поєднує зручність стилю фаст-кежуал та затишок лаунж-бару. Концепція ресторану — Tex-Mex Urban Fusion Food Space. Основу меню становить мало представлена в Києві кухня Текс-Мекс – Тако, Буріто, Кесадільї. В стравах у La Calaca поєднують класику страв з обох американських континентів та власні авторські нотки.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В меню ресторану традиційні та авторські страви техасько-мексиканської кухні — буріто (з мідіями та чорізо – 175 грн), тако (з томленою яловичиною – 95 грн), кесаділья (з рваною свининою – 165 грн). Також в La Calaca подають боули (з ростбіфом – 165 грн), гуакамоле, начоси, такітос, чуррос. Заклад відкривається о 8 ранку і одразу пропонує сніданки — бананові сирники по-мексиканськи (95 грн), яйця флорентін (125 грн), шакшуку по-мексиканськи (75 грн). Також в меню знайдуть страви за смаком прихильники здорового способу життя та вегани.

Винна карта La Calaca налічує понад два десятки позицій за досить помірними цінами. Також гості можуть обрати класичні коктейлі з барного меню чи віддати перевагу великому різноманіттю міцних напоїв. В закладі представлений також український крафт та розливне пиво.

Зараз ресторан працює в тестовому режимі, на все меню діє знижка 30%. Офіційне відкриття ресторану La Calaca заплановано на 30 листопада.

Назва: La Calaca

Де: Русанівська набережна, 12

Формат: Tex-Mex Urban Fusion Food Space

Бюджет: ₴₴

Фото: La Calaca

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi