Новий заклад: пивний ресторан здорового харчування Re:bro у Львові - PostEat

пошук

Новий заклад: пивний ресторан здорового харчування Re:bro у Львові
23-09-2019 0 8264


Назва: Re:bro. Пивний ресторан здорового харчування

Де: м. Львів, Героїв УПА, 73

Формат: м’ясний ресторан

Бюджет: ₴₴

23 вересня у Львові відкривається м’ясний ресторан Re:bro. Заклад розташований на вулиці Героїв УПА, 73. Інтер’єр ресторану виконано в стилі «індастріал лаундж», автор інтер’єру Влодко Костирко. Центральний елемент інтер’єру — пловчина Єва, скульптура Ромуальда Йодка, яку архітектор врятував, коли сусідній завод і парк при ньому перетворювали на житловий комплекс.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.


За кухню відповідає Сергій Кок, концепція Re:bro — ресторан здорового харчування з акцентом на ребра. Страви з ребрами та стейки в ресторані готують за технологією  су-від протягом 10 годин, а перед подачею грилюють максимум 2 хвилини. Такий спосіб приготування дозволяє зберігати корисні властивості продукту і підкреслювати смак м’яса. Також в меню Re:bro є закуски до пива, перші страви і корисні боули та салати. Спробуйте фірмові ребра BBQ (173 грн), салат «Некапрезе» — подрібнені томати загорнуті в моцарелу, яка лежить на подушці з песто (95 грн), стейк на ребрі (148 грн) та курячі серця в кленовому сиропі (62 грн).

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Як зазначають в Re:bro, у них можна сміливо порушувати правила та користуватися виделкою і ножем. На кранах у ресторані завжди є чотири види крафтового пива, з асортиментом якого гостя ознайомить офіціант.

Фото: Re:bro. Пивний ресторан здорового харчування

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi