Новий заклад: вишукана азійська кухня та авторські коктейлі в Buddha-Bar на Хрещатику - PostEat

пошук

Новий заклад: вишукана азійська кухня та авторські коктейлі в Buddha-Bar на Хрещатику
08-10-2019 0 792


Назва: Buddha-bar

Де: вул. Хрещатик, 14

Формат: ресторан азійської кухні, лаунж-бар

Бюджет: ₴₴₴

11 жовтня відбудеться фантастичне відкриття і Київ знову стане частиною світової мережі Buddha-Bar. Buddha-Bar — це легендарна мережа, ресторанний бренд, який вже став культовим в найбільших містах світу. Вишуканий дизайн, який знаходиться в ідеальному балансі розкоші та аскетизму. Незрівняний сервіс, майстерне поєднання паназійських смаків перетворять ваше перебування на незабутню подорож у захоплюючий всесвіт Buddha-Bar.

На першому поверсі розташований ресторан — саме тут ви зможете насолоджуватись збалансованим поєднанням класичних рецептів з новими витворами шефів під супровід живої музики. Згідно з концепцією «сімейного стилю» страви подаються на великих тарілках і мають бути поділені між гостями.

Другий поверх – це душа атмосферного Buddha-Bar. Унікальне коктейльне меню, ароматний кальян доповнять приємний відпочинок під магнетичні ритми в стилі ethno house від ексклюзивних діджеїв.

Новий Buddha-Bar — це 1500 квадратних метрів з рестораном, лаунж зоною Mezonine та Private Dining Room. Все це під пильним наглядом великої статуї Будди – основного символу ресторану світового рівня. Тож будьте готові, що Buddha-Bar змусить прокинутися не тільки ваші рецептори, але й ментальне «Я».

11 жовтня центр Києва раз і назавжди перетвориться на місце з неповторною енергетикою. В генерації всесвітньо відомої атмосфери Buddha-Bar візьме участь Вадим Келлер, який особисто зустріне гостей, а унікальність свята підкреслять ексклюзивний виступ зірки VANOTEK та DJ-сет від Olimpia Whitemustache. Початок о 20:00 — FACE CONTROL&DRESS-CODE: RED DRESSES/TIE.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi