Новий заклад: хот-доги, устриці, наливки та сидр в «Білий Налив» у Кропивницькому - PostEat

пошук

Новий заклад: хот-доги, устриці, наливки та сидр в «Білий Налив» у Кропивницькому
17-09-2019 0 1583


Назва: Білий Налив

Де: м. Кропивницький, вул. Дворцова, 16/7

Формат: one euro bar і сидрерія

Бюджет:

18 вересня о 12:00 відбудеться святкове відкриття one euro bar і сидрерії «Білий Налив» у Кропивницькому. Заклад розташований на центральній вулиці міста за адресою вулиця Дворцова, 16/7. На честь відкриття всіх гостей пригощають хот-догом та келихом сидру або лимонаду. Щоб отримати подарунок, необхідно прийти на відкриття, зроби пост або сторіз з чек-іном (відміткою) у «Білому Наливі», показати пост/сторіз на касі та отримати частування.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

«Білий Налив» — перша українська сидрерія-бар, в якому будь-яка страва або напій коштують 29 гривень. Автором концепції є відомий ресторатор Дмитро Борисов. Ключові принципи «Білого Наливу» — швидко, смачно, фантастично дешево. В «Білому Наливі» пропонують яблучний сидр, смачні наливки і охолоджений лимонад. Сюди ж приходять за свіжими устрицями, хот-догами з карамелізованою цибулею і яблучними чіпсами, ситними пирогами з куркою та яблуками. Крім того, в «Білих Наливах» з’являються сезонні новинки. Наприклад, зараз тут подають також сидр розе, диомнад та кальвадос, а вже скоро обіцяють додати до меню теплий пунш.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.


«Розвиток «Білих Наливів» —  це наш внесок в гастрономічну культуру України. Насправді, поява подібних форматів — це світовий тренд. Ідея полягає не просто в низькій ціні, а томі, що ми даємо якомога більшій кількості гостей спробувати смачні делікатесні продукти. І ми щасливі бачити, як в різних містах України люди абсолютного різного віку та абсолютно різного рівня доходів – смакують улюбленими стравами та чудово проводять час», — зазначає Дмитро Борисов.

Нагадуємо, що перший «Білий Налив» з’явився в Києві навесні 2018-ого року, зараз подібні заклади працюють у Львові, Одесі, Харкові, Луцьку, Сумах та Вінниці.

Фото: Білий Налив


Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi