Новий заклад: європейська кухня та жива музика в ресторані Artemis Lounge Bar на Саксаганського - PostEat

пошук

Новий заклад: європейська кухня та жива музика в ресторані Artemis Lounge Bar на Саксаганського
02-10-2019 0 2086


Назва: Artemis Lounge Bar

Де: вул. Саксаганського, 129а

Формат: ресторан європейської кухні

Бюджет: ₴₴. Салати (68–299 грн), основні страви (95–495 грн), десерти (38–93 грн).

3 жовтня в тестовому режимі відкривається ресторан європейської кухні Artemis Lounge Bar. Заклад розташований в центральній частині міста за адресою вулиця Саксаганського, 129а. Затишний та яскравий інтер’єр і ефектні подачі стануть окрасою вашого Instagram. Ресторан названо на честь Artemisia — першої й єдиної в історії жінки-адмірала персидського флоту, яка була найкращим союзником та найближчим воєнним радником царя Галікарнаса. В закладі вирішили створити атмосферу, де кожен зможе відпочити від щоденної боротьби і дослухатися до себе, віднайти свої реальні бажання та почути вірні відповіді.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Ресторан має три зали — lounge-зону з контактною барною стійкою, основну залу зі сценою та кальянну залу з великим диваном для компаній. В меню Artemis Lounge Bar — знайомі страви європейської кухні, паста, піца та десерти. Рекомендуємо спробувати фірмовий овочевий салат «Артеміс» (85 грн), челагач зі свинини з овочами-гриль (270 грн), пенне з морепродуктами (170 грн) та вершковий суп з лососем (205 грн). Також в закладі планують запустити бізнес-ланч, який коштуватиме 125 грн за салат, суп та основну страву.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

На офіційному відкритті ресторану, яке планують провести 25 жовтня, буде багато приємних сюрпризів — гостей зустрічатимуть живою музикою, шампанським та подарунковими сертифікатами. Щоб не пропустити дату відкриття Artemis Lounge Bar, слідкуйте за анонсами на сайті ресторану та на сторінці в Facebook.

Фото: Artemis Lounge Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi