Нью-йоркський ресторан запустить конкурс на найкращий фальшивий оргазм до річниці прем‘єри фільму «Коли Гаррі зустрів Саллі» - PostEat

пошук

Нью-йоркський ресторан запустить конкурс на найкращий фальшивий оргазм до річниці прем‘єри фільму «Коли Гаррі зустрів Саллі»
11-06-2019 0 1724


Головне фото: кадр з фільму «Коли Гаррі зустрів Саллі» / Columbia Pictures

Відомий ресторан Katz’s Delicatessen на Манхеттені проведе конкурс на кращий фальшивий оргазм до 30-річчя романтичної комедії «Коли Гаррі зустрів Саллі». Про це написав Forbes.

Саме в Katz’s Deli у 1989-му році знімали цю легендарну сцену з фільму «Коли Гаррі зустрів Саллі», де Саллі (Мег Райан), сидячи за столиком, симулює оргазм, аби довести Гаррі (Біллі Крістал), наскільки жінки в талановиті в цьому.

Конкурс відбудеться 12 липня — у день прем’єри фільму в США. Учасники будуть сидіти за тим же столиком, де сиділи Гаррі та Саллі. Вони повинні зімітувати оргазм краще, ніж актриса зробила це 30 років тому. Брати участь у конкурсі можуть і жінки, і чоловіки. Найкращого «актора» визначать судді.

Переможець отримає набір делікатесів вартістю 135 доларів під назвою «Я буду теж, що й вона», до я кого буде входити сендвіч з фірмовим пастрамі, який замовляли герої фільму. «I’ll Have What She’s Having», — саме таку фразу у фільмі промовила у фільмі інша відвідувачка ресторану, що спостерігала за еротичним перформансом Саллі. Відвідувачі також матимуть змогу придбати такий сет.

Katz’s Delicatessen — ресторан у єврейському стилі, що відкрився у 1988-му році у Нью-Йорку на Манхеттені. Заклад відомий серед гостей та жителів міста своїми рецептами сендвічів з пастрамі та хот-догів, що вважаються одними з найкращих у місті.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Фото: Katz’s Delicatessen

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi