Олександ Мусатов про гастроіндустрію в Казахстані - PostEat

пошук

Олександ Мусатов про гастроіндустрію в Казахстані
14-09-2019 0 916

MVP

Автор


Олександр Мусатов, відомий ресторанний консультант, співвласник True Burger Bar та Hedrick’s bar в Києві, щойно повернувся з Казахстанського ресторанного саміту, та ділиться своїми враженнями від ресторанного бізнесу в Казахстані. 

Який заклад вважається невеликим? Коли потрібно закривати свій заклад? Що таке неуспішний проект?

І взагалі, підписуйтесь на youtube канал Олександра Мусатова, де він дуже зрозуміло розповідає про правила ведення ресторанного бізнесу. 


Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi