Онлайн-курс школа «Фудпросвіта»: все, що потрібно знати про гастробізнес - PostEat

пошук

Онлайн-курс школа «Фудпросвіта»: все, що потрібно знати про гастробізнес
03-08-2020 0 767


«Фудпросвіта» — це освітній проєкт «Лавки Традицій» та «Сільпо» для локальних виробників харчової продукції та фудпідприємців, який запустили у 2019 році. Офлайн-навчання починалось з двох семестрів на рік, однак цього року програму розширили.

Зараз школа має 2 офлайн-семестри на рік, 2 онлайн-курси для тих, кому зручніше навчатися дистанційно та щомісячні мітапи для розбору профільних тем на 2 години. Ці програми створені для тих, хто мріє про власний гастробізнес. Або вже його має, але хоче підтягнути навички гастробізнесмена. Викладачі школи з різних сфер вчать створювати успішні гастропроєкти, пояснюють фінансові, юридичні, логістичні, маркетингові питання. А вся теорія підкріплена практичними кейсами та історіями від тих, у кого вийшло.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Середи викладачів: Аврора Огородник (гастроентузіастка та бренд-амбасадор «Сільпо Resto»), Марина Булацька (керівниця «Лавки Традицій»), Ельвіра Файзулліна (викладачка Kyiv-Mohyla Business School), Валентина Микусевич (віце-президентка Української організації з якості), Володимир Зубченко (керівник бізнес-школи КНУ ім. Тараса Шевченка), Ніна Міщенко (Head of Corporate Communications «Сільпо»), Тарас Парандій (засновник «Димне м’ясо від Тараса»), Володимир Дегтярьов (співзасновник агенції «Newsfront PR Agency»).

Заняття онлайн-курсу проходять на платформі школи, у вигляді відео-лекцій та live-сесій для живого спілкування з викладачами. Студентів, які прослухають 5 модулів, чекає іспит і вручення дипломів. Відмінникам запропонують провести тестові продажі продукції на полицях «Лавки Традицій» у «Сільпо».

Літній онлайн-курс розпочався 27 липня, проте слухачі ще можуть долучитись до програми за посиланням.

Фото: Фудпросвіта

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi