"Пальмова гілка" 2019: оголошено переможців! - PostEat

пошук

"Пальмова гілка" 2019: оголошено переможців!
15-05-2019 0 6164


15 травня 2019 року у Києві відбулася церемонія нагородження фіналістів ресторанної премії «Пальмова гілка» — міжнародної премії, яку вже 26 років вручають новим закладам Франції, Бельгії, Швейцарії, Німеччини, Люксембургу, Росії за кращу ресторанну концепцію. Історія премії в Україні бере початок з 2016 року. «Пальмову Гілку» в ресторанній індустрії щорічно вручає авторитетний міжнародний клуб професіоналів ресторанного бізнесу Leaders Club International на чолі з президентом Юргеном Штрассером. Цього року у short list української премії потрапили 12 закладів із найкращими, на думку журі, концепціями:

Переможців обирали безпосередньо на церемонії нагородження шляхом голосування. 

Під час оголошення переможців Президент Leaders Club Ukraine Юлія Аврора Огородник зробила неочікувану заяву. Після багатьох років керівництва Юлія Аврора передала свої президентські повноваження Максиму Храмову.

Цього року у фіналі премії «Пальмова гілка» перемогли такі ресторани: 

Спеціальною премією вперше за весь час проведення «Пальмової гілки» було відзначенао заклад «Селедочная», Київ.  Заклад отримав спеціальну премію від організаторів за відповідність усім критеріям оцінювання. 

Нагадаємо, що переможець української премії представить Україну на міжнародному конкурсі «Пальмова гілка», який відбудеться в жовтні в Німеччині.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi