Перший заклад української мережі «П'яна вишня» відкрився у Лондоні - PostEat

пошук

Перший заклад української мережі «П'яна вишня» відкрився у Лондоні
25-03-2024 0 426


У центрі Лондона 15 березня відкрився заклад із українською вишневою настоянкою – «П’яна Вишня». Випити «ліпшої львівської» настоянки можна за адресою Мур-стрит, 10.

Велика Британія стала десятою країною, де можна скуштувати ліпшу львівську настоянку. Заклад у Лондоні є 63-ім у мережі «П’яних Вишень». Персонал і команда складається переважно з українців, з добрим знанням англійської мови, які знаються на вишнівці.

У «П’яній Вишні» представлена традиційна вишнева настоянка, яку можна випити холодною або гарячою. Також гостям запропонують шоколад та різні солоні закуски, сирні кульки або мигдаль у пармезані. Усі небайдужі можуть купити пляшечку із собою, щоб насолодитись напоєм з друзями, будь-де.

Відкриття нових українських закладів за кордоном — це нагода для розвитку не тільки бізнесу, але й для українців, щоб продемонструвати всьому світу, що, незважаючи на війну, ми продовжуємо працювати та розвиватися. Ми хочемо познайомити світ з українським продуктом та закохати всіх в наші традиції та смак. Заклади «П’яної Вишні» є у Польщі, Румунії, Словаччині, Угорщині, Молдові та країнах Балтії.

«Ми прагнемо зачаровувати іноземців українським продуктом, і успішна робота закладів з нашою ліпшою львівською настоянкою — це підтвердження того, що Україна вміє і може давати повноцінний крутий бренд світу, а не просто бути згаданою на лейбах як виробник чи локація для виробництва» — наголошують у команді «П’яної Вишні».

«П’яна Вишня» — український бренд вишневої настоянки, який належить до Холдингу емоцій «!FEST». Заснований у 2015 році, бренд «П’яна Вишня» швидко став популярним як в Україні, так і за її межами. Зараз «П’яна Вишня» представлена у десяти країнах світу 24ма закладами-барами.

Фото надані пресслужбою «!FEST»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi