Піца рятує від раку. Але тільки, якщо її приготувати в Італії — лауреат Шнобелівської премії - PostEat

пошук

Піца рятує від раку. Але тільки, якщо її приготувати в Італії — лауреат Шнобелівської премії
13-09-2019 0 2397

Вчений Сильвано Галлус отримав «Шнобеля» за найбезглуздіше дослідження року — він довів, що піца здатна знизити ймовірність раку й інфаркту. Але тільки якщо її приготувати й з’їсти в Італії.

«Правильна піца має всі переваги середземноморської дієти. Страва захищає людину від інфаркту міокарду та деяких форм раку. Але її інгредієнти мають бути лише середземноморськими. Інші інтерпретації піци такої якості не мають», — сказав вчений на врученні жартівливої премії.

Серед інших лауреатів «Шнобеля» — винахідник системи автоматичної зміни підгузків та дослідники «найбільш» брудних банкнот світу.

Фото: Silvano Gallus



Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi