Поліція Італії конфіскувала чипси Pringles зі смаком «просеко» - PostEat

пошук

Поліція Італії конфіскувала чипси Pringles зі смаком «просеко»
23-10-2019 0 1213


Поліція Італії вилучила сотні пачок чипсів  Pringles зі смаком «просеко» з мережі супермаркетів у Венето. Бренд звинувачують у незаконному використанні  географічного зазначення prosecco на упаковці.

Губернатор регіону Венето Лука Зайя (Luca Zaia) опублікував у Facebook пост з фотографією чипсів та дописом про недопустимість використання географічного зазначення. «Не можна терпіти, що хтось використовує зазначення без дозволу! Саме тому ми стільки років на всіх рівнях захищаємо наше ім’я від шахраїв, які б’ють по іміджу чесних виробників та якісного продукту». Щоб захистити ігристе вино «просеко» від імітацій 2009 року статус зони Prosecco IGT було підвищено до вищої категорії DOC, а географічне зазначення prosecco отримало захист законодавством ЄС від незаконного використання. Так може називатись тільки італійське ігристе вино виготовлене на певній території та за певними правилами.

Вперше чипси зі смаком «просеко» були випущені Pringles у 2018 році перед Різдвом і коштували 1,25 фунта стерлінгів (40 грн) за пачку 200 г.

Разом з цим у 2018 році свою версію чипсів зі смаком «просеко» випустила компанія Marks & Spencer. Їх випустили в стильній золотій упаковці, а в пачку були додані золоті їстівні зірки.

 


Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi