пошук
ПРОМО
Автор
пошук
ПРОМО
Автор
SAXAGANSKY — італійський ресторан в центрі столиці з вишуканим інтер’єром та авторським меню від Елеонори Баранової
Елеонора Баранова — талановитий бренд-шеф та автор нового меню ресторану SAXAGANSKY. Філософія страв Елеонори Баранової є незалежною від догми традицій і використовує найширшу з можливих палітр для створення нових, захоплюючих і несподіваних смаків.
«Мені подобається думати, що в кулінарному мистецтві взагалі немає кордонів. Моя філософія це — кухня без жодних обмежень», — Елеонора Баранова.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Ексклюзивна презентація New Italiano menu від бренд-шефа Елеонори Баранової, переможниці шоу «Мастер Шеф», відбудеться 25 листопада. Початок о 17:00. Вхід вільний. На гостей ресторана чекають:
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
У меню знайдуться цікаві позиції для справжніх гурманів. Червель Ді Вітелло – телячі мізки зі щучим кав’яром, спаржею та фундуком (360 грн), Гванче Ді Вітелло – ніжні щічки теляти з картопляно-трюфельним пюре та грибами (395 грн), фуа-гра з карамелізованим яблуком та полуницею (750 грн), фрікасе з бичачих текстикул з печеною картоплею, грибами та трьома видами соусу (310 грн).
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Супи дивують не менше, ніж основні страви. Мінестроне з лисичками, ерінгами та трюфельною пастою (185 грн), міланський томатний суп з креветками та восьминогом (420 грн), консоме з куркою (445 грн), Зуппа Ді Песка – уха з підкопченим лососем, судаком та просекко (190 грн).
Окрему категорію меню займають паста та ризото власного виробництва. Яскраві позиції – паста карбонара з копченим беконом, пармезаном та перепелиним жовтком (225 грн), ризото з грибами, пармезаном та лісним горіхом (335 грн), фетучіні з креветками в томатному соусі напуле з цукіні, пармезаном та оливками (335 грн), канелоні з бичачими хвостами під пармезановою скоринкою з трюфельно-грибним соусом (480 грн), равіолі з томленим язиком теляти, лисичками, пармезаном та молодим зеленим горошком (350 грн).
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
У ресторані представлена колекція вин і широка барна карта. Досвідчений сомельє допоможе підібрати напій, який ідеально смакуватиме до страв.
Неодмінно завітайте до SAXAGANSKY на нове меню від Елеонори Баранової, щоб потішити смакові рецептори й відчути смаки, які вражають!
Italian restaurant Saxagansky / Ресторан Saxagansky
Адреса: м. Київ, вулиця Саксаганского, 83
Телефон: +380673008383
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi