Презентація нового авторського меню від Елеонори Баранової у ресторані SAXAGANSKY - PostEat

пошук

Презентація нового авторського меню від Елеонори Баранової у ресторані SAXAGANSKY
23-11-2022 0 1658

ПРОМО

Автор


SAXAGANSKY — італійський ресторан в центрі столиці з вишуканим інтер’єром та авторським меню від Елеонори Баранової

Елеонора Баранова — талановитий бренд-шеф та автор нового меню ресторану SAXAGANSKY. Філософія страв Елеонори Баранової є незалежною від догми традицій і використовує найширшу з можливих палітр для створення нових, захоплюючих і несподіваних смаків. 

«Мені подобається думати, що в кулінарному мистецтві взагалі немає кордонів. Моя філософія це — кухня без жодних обмежень», — Елеонора Баранова.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Ексклюзивна презентація New Italiano menu від бренд-шефа Елеонори Баранової, переможниці шоу «Мастер Шеф», відбудеться 25 листопада. Початок о 17:00. Вхід вільний. На гостей ресторана чекають:

  • Tribute-show Adriano Celentano, соліст Сергій Юрченко. Незабутня можливість почути наживо всі хіти легендарного італійця, відчути той самий драйв та енергію від Adriano Celentano!
  • New Italian Menu від бренд-шефа Елеонори Баранової та комплімент від закладу — келих Prosecco.  

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У меню знайдуться цікаві позиції для справжніх гурманів. Червель Ді Вітелло – телячі мізки зі щучим кав’яром, спаржею та фундуком (360 грн), Гванче Ді Вітелло – ніжні щічки теляти з картопляно-трюфельним пюре та грибами (395 грн), фуа-гра з карамелізованим яблуком та полуницею (750 грн), фрікасе з бичачих текстикул з печеною картоплею, грибами та трьома видами соусу (310 грн). 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Супи дивують не менше, ніж основні страви. Мінестроне з лисичками, ерінгами та трюфельною пастою (185 грн), міланський томатний суп з креветками та восьминогом (420 грн), консоме з куркою (445 грн), Зуппа Ді Песка – уха з підкопченим лососем, судаком та просекко (190 грн).  

Окрему категорію меню займають паста та ризото власного виробництва. Яскраві позиції – паста карбонара з копченим беконом, пармезаном та перепелиним жовтком (225 грн), ризото з грибами, пармезаном та лісним горіхом (335 грн), фетучіні з креветками в томатному соусі напуле з цукіні, пармезаном та оливками (335 грн), канелоні з бичачими хвостами під пармезановою скоринкою з трюфельно-грибним соусом (480 грн), равіолі з томленим язиком теляти, лисичками, пармезаном та молодим зеленим горошком (350 грн).

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У ресторані представлена колекція вин і широка барна карта. Досвідчений сомельє допоможе підібрати напій, який ідеально смакуватиме до страв.  

Неодмінно завітайте до SAXAGANSKY на нове меню від Елеонори Баранової, щоб потішити смакові рецептори й відчути смаки, які вражають!

Italian restaurant Saxagansky / Ресторан Saxagansky

Адреса: м. Київ, вулиця Саксаганского, 83

Телефон: +380673008383

Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi