Рейтинг Michelin почне працювати в Москві - PostEat

пошук

Рейтинг Michelin почне працювати в Москві
21-12-2020 0 922

Автор


Перші результати роботи інспекторів Michelin в РФ будуть представлені у 2021 році. Борщ у повідомленні гіду названо «відомою першою стравою країни».

На сайті ресторанного рейтингу сказано, що керівництво Michelin було вражене різноманіттям кулінарного спадку Росії та прагненням кухарів презентувати аутентичну кухню, що базується на виняткових локальних продуктах.

«З особливим ентузіазмом знайомимо гурманів з Москвою. Це таємнича та позачасова столиця — кулінарна перлина, яка демонструє не тільки місцеві російські продукти, але й дивовижне різноманіття світової кухні», — йдеться у зверненні Гвендала Пулленнека (Gwendal Poullennec), міжнародного директора Michelin Guides.

В описі місцевої кулінарної сцени на сайті Michelin згадуються камчатський краб з Владивостока, бородинський хліб, палтус з Мурманська, сметана для приготування Бефстроганов тощо. Цікаво, що в описі російської кухні згадуються «відомі перші страви країни, такі як борщ та розсольник».

Нагадаймо, що українські гастрономічні діячі, лідери думок, шеф-кухарі та ресторатори долучились до справи включення борщу до переліку нематеріальної культурної спадщини України та культурної спадщини ЮНЕСКО. 

Фото: guide.michelin.com

Читайте також:

Прості рецепти від шефів Michelin для приготування вдома

Гід Michelin нагородив зірками найкращі ресторани Сан-Паулу та Ріо-де-Жанейро

Гід Michelin назвав найкращі ресторани Токіо 2021 року

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi