Ресторан у Канаді приймав у відвідувачів фотографії собак замість сертифікату вакцинації - PostEat

пошук

Ресторан у Канаді приймав у відвідувачів фотографії собак замість сертифікату вакцинації
24-01-2022 0 477


Ресторан The Granary у місті Ред-Дір, провінція Альберта, було тимчасово закрито через скандал з сертифікатами вакцинації. Персонал закладу не вимагав підтвердження вакцинації від COVID-19 або негативного тесту у клієнтів, а натомість приймав фотографії собак. Про це повідомляє Alberta Health Services (Служба охорони здоров’я Альберти, далі — AHS).

AHS повідомила, що отримала скарги на те, що персонал ресторану дозволяв клієнтам обідати в ресторані після того, як вони покажуть фотографію собаки та посвідчення особи.

AHS відправило двох таємних клієнтів, які в різний час змогли відвідати The Granary, показавши замість QR-коду фотографію собаки.

“В обох випадках персонал закладу використав планшет, щоб створити видимість сканування QR-коду, тоді як насправді співробітнику було представлено фотографію собаки”, – йдеться у повідомленні AHS. «Потім співробітник попросив у клієнта пред’явити посвідчення особи і запропонував пройти до столу».

В результаті AHS закрила ресторан, щоб власники навчили персонал вимагати підтвердження вакцинації або негативного тесту.

Ресторан повідомив у Facebook, що візьме вихідні, щоб «перенавчитися».

Фото: Facebook The Granary Kitchen

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi