Режим доставки включено: де замовити Beyond Meat додому? - PostEat

пошук

Режим доставки включено: де замовити Beyond Meat додому?
19-03-2020 0 2148

Партнери

Автор


Режим доставки включено: де замовити Beyond Meat додому?

За рішенням Київської міської адміністрації, у зв’язку з карантином, з 17 березня всі ТРЦ і ресторани столиці тимчасово закрилися для прийому відвідувачів. Адже не може бути ніяких компромісів, коли мова йде про здоров’я та безпеку людей. 

Однак в період несподіваних «канікул» так хочеться зберегти деякі харчові звички. На щастя, київські ресторани оперативно відреагували організувавши доставку їжі додому. Отже, де можна замовити улюблені страви з Beyond Meat?  

 

 

Бургери, локшина, піта, паста або хот-дог з рослинним м’ясом — все, що душі завгодно доступні до замовлення в ресторанах: ORANG + UTAN, The Burger, Bassano Ristorante, Normal Art Restaurant, Ketchup Room, Happy Grill Bar, Альтруїст, BEEF meat & wine, Нікого не Їм, Star Burger, Liberty Diner, Zelyonka, This is Пивбар, PITA KYIV, 3B Cafe, T-Bone Prime Beef, YIZHA food truck і служба доставки The Burger. Ознайомитися з повним списком закладів можна на сайті. 

Є й окреме унікальна пропозиція для тих, хто дотримується посту. Ще на початку березня Tiger Kyiv запустили «Пісне Меню» з рослинним м’ясом, як головним інгредієнтом. На ваш вибір, традиційно — локшина, салати, рис і закуски. 

Beyond Meat можна замовити не тільки в ресторанах, але і в онлайн-магазинах у форматі для домашнього готування. Таку послугу надають: Еко-лавка, ЕкоСвіт, Vegetus, Selecto Fresh Market та Вега-Маркет. 

Нагадаємо, що американський стартап Beyond Meat вийшов на український ринок на початку листопада 2019 року. Вся продукція бренду на 100% складається з рослин, не містить глютену, сої та ГМО. Основні інгредієнти: горох, рис, вода, картопляний крохмаль, олія каноли, а червоний колір котлеті надає буряковий сік.

 

Головне фото: Facebook Beyond Meat Ukraine

Фото надано автором

 

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст авторського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки автора.

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi