Сервіс Expirenza впроваджує функцію «Бойові» для донатів від гостей закладів - PostEat

пошук

Сервіс Expirenza впроваджує функцію «Бойові» для донатів від гостей закладів
07-02-2024 0 402


Онлайн-сервіс Expirenza, який допомагає клієнтам через QR-код ознайомитися з меню, оплатити рахунок та залишити чайові без участі офіціанта запустив додаткову функцію «Бойові». Про це повідомив співзасновник Monobank Олег Гороховський.

Як зазначають у анонсі, ідея «Бойових» з’явилась в сервісі, щоб українці зробили щоденною звичкою не лише чайові, а й донати для підрозділів ЗСУ. Тепер при оплаті рахунку по QR-коду в закладах, які активують новий сервіс, після екрана чайових з’явиться новий екран «Бойових», де користувач зможете обрати відсоток від сплаченого чеку або встановити суму самостійно. Донат буде перераховано на банку, яку заклад відкриє на потреби військових чи підрозділів, яким він допомагає.

«Якщо б не ЗСУ, за столиками у ресторанах було б завжди пусто. Та і столів, напевно, вже не було би. Пам’ятайте про це за кожною філіжанкою кави. І залишайте не лише чайові тим, хто нам її приготував, а і Бойові тим, завдяки кому, ця кава взагалі можлива», — зазначають автори проєкту.

Для підключення «Бойових» закладу треба звернутись до аккаунт-менеджера сервісу Expirenza. Підключити сервіс expirenza by mono можна за цим посиланням.

Раніше ми розповідали, як змінилася виручка, середній чек та відвідуваність закладів.

Головна фото: Blake Wisz on Unsplash  

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi