Стали відомі спікери на українському ресторанному форумі «RestoPraktiki» - PostEat

пошук

Стали відомі спікери на українському ресторанному форумі «RestoPraktiki»
18-08-2023 0 375


Стали відомі спікери на українському ресторанному форумі «RestoPraktiki», який відбудеться 12 та 13 вересня у Варшаві. Про це у Telegram повідомляє ресторанний маркетолог, автор ресторанних концепцій, співзасновник ГО «Інститут галицької кухні» галицької кухні Всеволод Поліщук.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ресторанні Практики (@restopraktiki)

“Вже півтора року. Українці в Європі не пасуть задніх.

Хтось повертається, але багато будують свій новий бізнес.

Десятки кавʼярень, ресторанів, кафе вже відкриті.

Ще в процесі сотні.

Тож допомагаємо новачкам уникнути базових помилок та бути ефективнішими.

Всі спікери РестоПрактик – свіжі, нові та обов’язково практики”,розповідають в Instagram організатори.

Спікер на форумі:

  • Ліза Татарина — Cream Dream у Лондоні;
  • Володимир Ташаєв — Papa Teide на Тенеріфе;
  • Дмитро Мандзюк — Bona restauracja у Любліні;
  • Анастасія Шишкіна — Plotcoffee у Гамбурзі;
  • Дмитро Шевчук — Po drodze i Balance Coffee у Варшаві;
  • Інна Семенченко — Urban bistro і Michalska cocktail room у Братиславі;
  • Олег Сарапулов та Кароліна Росс — Superfly у Варшаві;
  • Олександр та Христина Подолян — Гняздо у Вроцлаві;
  • Ернест Сулейман — Cafe Krym у Варшаві;
  • Лідія Озарук — POLO Pizza у Варшаві;
  • Мартін Садиров — Gallo Nero у Гамбурзі. 

Коли: 12 та 13 вересня.

Де: Конференц-центр — Навчальний фонд «New Horizons», Bobrowiecka 9, 00-728, Варшава, Польща.

Вартість квитків: € 85 або ₴ 3570 (ціна до 13.09.2023). Придбати можна за посиланням.

Фото: Instagram restopraktiki

Читайте також: 

Валентина Дуткевич організовує дегустацію ексклюзивних українських вин та авторських сирних десертів

Фонд держмайна виставив на продаж Струтинський спиртзавод на Львівщині

Результати II Всеукраїнського відбору амбасадорських вин 2023

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi