Свято вулиці Костьольної: День Франкофонії 2019   - PostEat

пошук

Свято вулиці Костьольної: День Франкофонії 2019  
21-05-2019 0 893

Автор


Що: фестиваль «Свято вулиці Костьольної: День Франкофонії 2019»

Де: м. Київ, вул. Костьольна

Коли: 9 червня з 10:00

Вхід: вільний

        Лише раз на рік вулиця Костьольна перекривається і стає повністю пішохідною, щоб святкувати життя в дусі «très français» — «дуже по-французьки». Коли? На День Франкофонії!

Цього року нашому фестивалю виповнюється 5 років! Звичайно ж, цифра зобов’язує. На гостей чекає ще більше музики, активностей, веселощів і більше франкофонії! Ми руйнуємо стереотипи та, разом з новими країнами-учасниками доводимо: щоб безмежно любити Францію зовсім не обов’язково народитися з французьким паспортом.

9 червня запрошуємо разом пізнавати багатогранність культури франкомовних держав і познайомитися з талановитими артистами, які всіляко розвивають культурну сферу України. Будемо веселитися у форматі європейського ярмарку з французьким шармом!

Гостей фестивалю чекає яскравий ярмарок hand-made, театральні перформанси, українські та іноземні виконавці на двох сценах, балетна вистава, крута фотозона, майстер-класи, дегустації, дитяча зона з розвагами та воркшопами, арт виставка, фудкорт з делікатесами з усього світу, освітня зона франкомовних країн і ще більше розваг.

Не обійдеться й без приємних сюрпризів. Спільно з головним партнером Свята, авіакомпанією Aigle Azur ми розігруємо два квитки з Києва до Парижа! Анонсуємо переможця та вручимо виграш прямо зі сцени, о 19:00!

https://www.facebook.com/TresFRANCAIS/posts/2020413888080810

Ярмарок, окрім освітнього, має благодійний характер. Цього року наш фестиваль підтримує фонд «Таблеточки», який захищає інтереси онкохворих дітей та їхніх сімей в Україні!

Організатор заходу — сім’я ресторанів FAMILLE Très FRANÇAIS.

Захід відбудеться за підтримки Посольств Бельгії, В’єтнаму, Канади, ОАЕ, Франції, Хорватії, Швейцарії, а також Французького інституту в Україні та Київської міської державної адміністрації!

Партнери фестивалю: авіакомпанія Aigle Azur (головний партнер), AXA Страхування, Renault Кий Авто, Stella Artois, Danone.

Медіа-партнери фестивалю: радіо Lounge FM, кінотеатр «Київ», онлайн-видання «Наш Київ», інтернет-видання PostEat, інформаційно-аналітичний портал Economist.ua.

Прес-конференція з організаторами та учасниками фестивалю відбудеться 9 червня об 11:00 у приміщенні ресторану Très FRANÇAIS за адресою вул. Костьольна, 3.

 

Обов’язкова акредитація за електронною адресою: info@tres-fr.com

За додатковою інформацією просимо звертатися: (067) 461 67 01, Ярослава Гончар

à bientôt і до зустрічі!

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi