Свято з італійським шармом в ресторані Vino Grad - PostEat

пошук

Свято з італійським шармом в ресторані Vino Grad
20-11-2019 0 778


Обираючи локацію для святкування особливої події, важливо звертати увагу на всі деталі — від інтер’єру до місця розташування закладу. Ресторан Vino Grad знаходиться на першому поверсі старовинного особняка в історичному центрі міста поруч із Ботанічним садом імені Фоміна. У закладі поєднали затишок міського кафе з ароматом свіжої випічки, авторську кухню із неймовірними десертами та винну бібліотеку з ексклюзивними екземплярами.

Відчути особливу вишуканість святкового моменту в ресторані Vino Grad можна з перших хвилин: елегантний інтер’єр, декоративні фрески, колони, приховані зістареними дзеркалами, витончені позолочені бра на стінах створюють гармонійний затишок старовинної італійської вілли. Простір ресторану розділений на дві частини, кожна з яких має свої стилістичні особливості декору — перша зала є невеличким кафе, а друга простора ресторанна зала створена для особливих моментів.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Однією з визначних преваг ресторану є універсальність та мобільність основної зали, де можна втілити всі бажання гостей — облаштувати сцену для виступів, додатково декорувати приміщення, зробити авторську розсадку гостей та зонувати увесь ресторан за тематикою свята. У ресторані Vino Grad можна провести сімейне свято, а можна гучно відзначити весілля та корпоратив. Банкетна розсадка закладу розрахована на комфортне розміщення 100 гостей, на фуршет можна запросити близько 200 гостей.

В оновленому меню ресторану Vino Grad ви знайдете улюблені страви європейської та середземноморської кухонь, які повністю виправдають гастрономічні очікування гостей. Великий вибір закусок, салатів, м’ясних та рибних страв дозволить зробити святковий стіл різноманітним та цікавим. Зіркою банкету стануть авторські десерти та мусові тістечка.

Дещо з меню:

  • ніжний паштет з лісовими горіхами та трюфельним медом – 120 грн;
  • тунець з кремом із авокадо – 320 грн;
  • качине філе з яблуками фламбе – 260 грн;
  • медальйони з косулі з печеним бататом та ялівцевим соусом – 360 грн;
  • «Наполеон» з краплями рому – 80 грн;
  • мусове тістечко карамель-лате – 100 грн.

В ресторані Vino Grad завжди йдуть назустріч гостям та забезпечують максимальний комфорт — безпосередньо перед входом до закладу облаштований власний паркінг, а за бажанням ви можете скористатись послугою cork fee. Крім цього, в закладі є можливість облаштувати дитячу або гримерну кімнату і забезпечити окремий чорний вхід. Кожне свято в ресторані Vino Grad перетворюється у незабутню подію.

Де: вул. Саксаганського, 83

Середній чек при проведенні банкету: 800 грн/особа

Формат: ресторан європейської та середземноморської кухонь

Режим роботи: щодня з 11:00 до 23:00

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi