Трамп помилував двох індичок до Дня подяки - PostEat

пошук

Трамп помилував двох індичок до Дня подяки
27-11-2019 0 932


Президент США та перша леді провели символічну церемонію «помилування» індичок перед Днем подяки 28 листопада. «Індик на ім’я Баттер (Масло) повністю й остаточно помилуваний», — сказав Дональд Трамп. Індика-дублера на ім’я Бред (Хліб) помилували також.

Вважається, що першим президентом, хто «помилував» індичку був Авраам Лінкольн. 1863 року до Різдва йому надіслали відгодованого птаха. Але молодший син Тед прив’язався до індика та вмовив батька не вбивати його. Лінкольн погодився. Ця історія стала популярною у США і боротьба між фермерами за право постачати індиків до президентського столу точиться вже понад століття.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Достеменно відомо, що 1963 року Джон Кеннеді відмовився від практики вбивства надісланих птахів. Термін «помилування» вперше вжив Рональд Рейган. Але офіційно ритуал «помилування» започаткував Джордж Буш у 1989 році. Він звернувся до зоозахисників, що пікетували Білий Дім зі словами — «Заспокойтесь. Індику даровано президентське помилування і він буде доживати свої дні на фермі неподалік».

Індики для церемонії Трампа народилися кілька місяців тому на фермі у Північній Кароліні. Їх підготували для участі у церемонії та передали у Білий Дім за кілька дні до події.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У церемонії беруть участь два птахи. Другий виконує роль «дублера» на випадок непередбачуваних ситуацій. Після помилування птахів передали Політехнічному інститут Вірджинії, де вони житимуть під наглядом студентів.

Фото: twitter.com/WhiteHouse

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi