Уїк-енд ескарго у Famille Très FRANÇAIS - PostEat

пошук

Уїк-енд ескарго у Famille Très FRANÇAIS
24-07-2020 0 750

Партнери

Автор


Равлики – впізнаваний символ французької кулінарії. Сьогодні у Франції нараховується більше 400 равликових ферм, хоча попри стереотипи, смакують делікатесом французи не щодня. Це особливий, святковий продукт, який вкрай рідко готують вдома. За равликами йдуть до ресторану!

Тож чому, подумали ми, не влаштувати собі fête de la vie посеред літа й не посмакувати равликами? Не у Парижі, а у французьких куточках Києва – Très FRANÇAIS і Très BRANCHÉ!

Три дні, з 24 по 26 липня, наш шеф готуватиме п’ять особливих страв з равликів, які однозначно здивують найвибагливіших гурманів. Ескарго по-бургундськи, равлики по-діжонськи… Так, про страви du chef ще поговоримо

Доповнюємо пляшкою легкого Viognier, витонченого Chardonnay чи бургундського Pinot Noir й проводимо вихідні très français і très gastronomique!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi