У Києві вперше пройде велика дегустація вин Португалії Wines of Portugal Grand Tasting 2021: як потрапити - PostEat

пошук

У Києві вперше пройде велика дегустація вин Португалії Wines of Portugal Grand Tasting 2021: як потрапити
20-05-2021 0 3633


3 червня 2021 року у Києві відбудеться велика дегустація Wines of Portugal Grand Tasting 2021. Це перша дегустація вин Португалії в Україні такого рівня — захід відвідають понад 250 винних професіоналів, рестораторів, журналістів, блогерів тощо. Для зустрічі з ними й презентації своїх в Україну приїдуть винороби й представники 29 винниць різних регіонів Португалії.

У 2021 році Україна увійшла до переліку країну, де відбувається глобальна промоція португальських вин при підтримці Асоціації Португальського виноробного сектору ViniPortugal. «У 2020 році експорт вин Португалії в Україну виріс на 52% у порівнянні з 2019 роком. За прогнозами експертів до 2023 цей показник збільшиться до 117%», — пояснює президент ViniPortugal Федеріко Фалькао.

В межах промокампанії Wines of Portugal в Україні проходять освітні дегустації з сертифікованим викладачем для експертів та ЗМІ. Гості таких лекцій-дегустацій вивчають кліматичні, геологічні, історичні та інші чинники, які вплинули на формування винної галузі Португалії.

Наприклад, у цій країні одна з найвищих концентрацій локальних сортів винограду, яких не знайти у інших регіонах світу — 2,7 виду на 1000 кв.км. Таких сортів тут понад 250 видів, що робить Португалію взірцем винної різноманітності!

 

3 червня у КВЦ «Парковий» відбудеться головна подія промокампанії 2021 року — кругова дегустація Wines of Portugal Grand Tasting 2021. Організатори підготували для гостей майстер-клас Wines of Portugal Academy про локальні сорти винограду, традицію змішування сортів для отримання унікальних вин Португалії, ґрунти та клімат, які вплинули на виноробство країни.

Під час кругової дегустації Wines of Portugal Grand Tasting 2021 гості спробують одні з найкращих вин, які сьогодні створюють в Португалії. Добірки вин дегустації покликані дати українським експертам уявлення про масштаби еволюції якості місцевих вин та особливості стилю вин Португалії — того, що відрізняє їх від усіх інших вин світу.

Організатори дегустації за допомогою вин й майстер-класів дадуть відповіді на питання чому критикеса Дженсіс Робінсон останні 13 років регулярно дає високі бали червоним винам Португалії, а видання Forbes включило в ТОП-12 найкращих вин 2019 року одразу три португальських вина.

Для презентації своїх вин в Україну приїдуть 29 виноробів й представників винних компаній Португалії. Більшість вин заходу будуть представлені в Україні вперше.

Участь у заході для винних спеціалістів, рестораторів, ЗМІ й інфлуенсерів безплатна за умови попередньої реєстрації. Детальну інформацію про подію можна знайти на офіційних сторінках бренду Wines of Portugal Україна в Facebook и Instagram.

Організатором заходу й партнером ViniPortugal у просування португальських вин в Україні виступає компанія Wine Events Agency.

Фото: Wine Events Agency

Читайте також:

У Португалії відкривають парк розваг для любителів вина World of Wine

«Наше вино з найкращим співвідношенням “ціна-якість”»: дегустація іспанських вин з Феліксом Соліс Рамосом

№1 у рейтингу Vivino України Інна Насадюк про алгоритм успіху, натуральні вина і сексизм у вині

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi