У Вроцлаві відкрився перший ресторан сучасної кухні Nai за франшизою родом з України - PostEat

пошук

У Вроцлаві відкрився перший ресторан сучасної кухні Nai за франшизою родом з України
02-11-2023 0 954

Партнери

Автор


23 жовтня у польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai. Співзасновник та бренд-шеф франшизи — Володимир Ярославський. Він входить до ТОП 25 кращих шеф-кухарів України. Також є керівником і співвласником ресторанів «Lucky» та «Chef’s Table», який вперше в Україні увійшов до рейтингу «50 best discovery». 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Одразу після технічного відкриття під рестораном Nai зібрались черги, а столики були заброньовані на тиждень вперед. Особливість закладу в тому, що він поєднує в собі стильний невимушений інтер’єр із сучасною кухнею. Всюди відчувається увага до деталей. Те, що це український бізнес, прослідковується в декорі, формі для персоналу, подачі страв та рівні сервісу. Але без надмірних етномотивів та шароварщини. 

У меню — голубці з креветками, тартар з ферментованою бузиною, зелений гаспачо зі страчателлою, ліниві картопляні вареники з грибами та моцарелою, котлета по-київськи та інші сучасні страви від Володимира Ярославського. Унікальне меню та подача розроблялись спеціально для франшизи Nai. Страви та смаки адаптовані як під українців, так і під місцевих жителів. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Гості залишились задоволеними після відвідування закладу. Як розповідає Володимир, серед відвідувачів ресторану —  60% українців та 40% поляків. 

Ресторан у Вроцлаві відкрили 22-річні українці Марк та Віталій. Вони також виконують ролі керівника та шеф-кухаря закладу. На черзі — відкриття Nai в Празі, Нью-Йорку та ще 30 містах світу. 

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi