У Харкові відкрили інклюзивний ресторан «Сніг на голову» - PostEat

пошук

У Харкові відкрили інклюзивний ресторан «Сніг на голову»
16-01-2020 0 9950


Тетяна Каменєва та Михайло Черноморець відкрили у Харкові інклюзивний заклад «Сніг на голову». За кухню закладу відповідає шеф Олександр Білодід, а страви готують люди з ментальною інвалідністю.

Ідея закладу виникла у Михайла Черноморця, коли він дізнався про київську пекарню Good bread from good people.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Хей, ми відкриваємо ресторан! А за будь-яким проектом завжди набагато більше людей, ніж його засновники. Ми зібрали неймовірну команду з людей, якi обожнюють свою роботу i вiрять у @snignagolovu: кухарі, інвестори, бармени, юристи, бухгалтери, копiрайтери, консультанти, дизайнери та навіть друзі засновників — всі вони причетнi до фiнального результату. Тож ми хочемо розповісти вам про всіх, хто з нами, щоб на вечірці до відкриття ви знали, кого обiймати.

Публикация от Cнiг На Голову (@snignagolovu)


«Сніг на голову» з самого початку задумувався, як бізнес, а не просто соціальний проєкт. Ресторан повинен стати повноцінним прикладом соціального підприємництва. 


Кухарі з ментальною інвалідністю пройшли навчання у кулінарній школі Al.Cuisine. Шеф-кухарем закладу на Алчевських, 34 став учасник шоу «Майстер-шеф» Олександр Білодід. 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Цього літа наш бренд-шеф Олександр Білодід стажувався в іспанському ресторані з трьома зірками Мішлен — Dani Garcia, а тепер весь цей божевільний досвід втілює в меню #СнігНаГолову P.s: ми всім класним людям світу бажаємо команду з якої з’являється відчуття, що разом ви можете ракету в космос запустити, навіть нічого не знаючи про космос. P.p.s: дуже активно готуємося до відкриття.

Публикация от Cнiг На Голову (@snignagolovu)


У січні заклад почав роботу у тестовому режимі. Головна ідея меню — легкі, зрозумілі, дружні страви авторської кухні. Зараз тут готують пасту, салати, бутерброди з оселедцем власного маринування, котлети й десерти.

Фото: facebook.com/snignagolovuinstagram.com/snignagolovu 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi