Україна експортуватиме бджіл в Канаду - PostEat

пошук

Україна експортуватиме бджіл в Канаду
01-02-2023 0 363


Українські виробники зможуть експортувати до Канади не лише бджолиних маток, а й живих бджіл. Це стало можливим після того, як Держпродспоживслужба та Канадське агентство інспекції харчових продуктів (CFIA) погодили форму ветеринарного сертифіката для експорту з України до Канади бджолопакетів. Про це повідомляє Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Методичні рекомендації для експорту бджолиних маток та бджолопакетів з України до Канади та відповідний сертифікат розміщено на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби у розділі «Міжнародне співробітництво».

Нові можливості також з’явились і в українських виробників побічних продуктів тваринного походження, акредитованих на експорт своєї продукції до ЄС. Було погоджено такі форми сертифікатів здоров’я:

  • для експорту топлених жирів, не призначених для споживання людиною, призначених для використання як кормовий матеріал, для ввезення або транзиту через Республіку Сербія;
  • для експорту топлених жирів, не призначених для споживання людиною, призначених для використання за межами кормового ланцюга, для ввезення або транзиту через Республіку Сербія.

Читайте також: 

Пластикову соломинку з McDonald’s продають за £1500

Декантер ромбоподібної форми — естетична насолода для поціновувачів вина

У ЄС дозволили їсти цвіркунів і черв’яків

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi