«Уманьпиво» розпочинає випуск розливного пива за інноваційною технологією Duotank - PostEat

пошук

«Уманьпиво» розпочинає випуск розливного пива за інноваційною технологією Duotank
17-01-2020 0 3690

Партнери

Автор


Українська регіональна пивоварня «Уманьпиво» розпочала випуск танкового пива за інноваційною технологією Duotank. Особливість технології полягає в тому, що пиво потрапляє у спеціальний резервуар (танк) напряму з виробничих потужностей заводу. При цьому виключено контакт рідини з повітрям, що дозволяє зберегти первинні свіжість, смак та чистоту, без додаткового насичення СО2, пастеризації та стерилізації.

Розроблена голландськими пивоварами та популярна у європейських країнах система Duotank передбачає можливість зберігання, транспортування та розливу напою при оптимальній температурі та тиску. Це дозволяє зберігти первинну якість та аромат свіжозвареного пива.

Після виробничих процесів варки сусла, бродіння та доброджування, свіже пиво заливається у спеціальні ємності – танки (об’єм 500 л). Всередині танка пиво знаходиться у герметичному середовищі, не має контактів з зовнішніми факторами та потрапляє у бокал споживачів у первинному вигляді.

Танкове від «Уманьпиво» — світле нефільтроване та непастеризоване пиво типу Lager зі світлого ячмінного солоду та 4-х сортів хмелю. Міцність напою 4,5% об., вміст сухих речовин в початковому суслі — 11,5%. Пиво має насичений солодовий смак у поєднанні з легкою хмелевою гірчинкою.

«Одна з місій нашої броварні – знайомити українців з новими видами пива. Для цього ми переймаємо інноваційні технології та рецептури, які позитивно зарекомендували себе у країнах Європи. Система Duotank приваблює поціновувачів свіжого аутентичного пивного смаку саме можливістю зберегти первинні властивості напою. Танкове пиво не підлягає пастеризації, фільтрації та додаткому насиченню діоксином вуглецю, доставляється у точки продажу протягом 12 годин після замовлення. В танках створено ідеальні стерильні умови для зберігання, транспортування та розливу свіжого пива. Ми сподіваємося,що українці оцінять всі переваги чистого танкового пива», — розповів СЕО компанії «Уманьпиво» Ігор Кисіль.

Перший розлив танкового пива відбувся на підприємстві у грудні та був доставлений в низку закладів міста Умань. В подальшому танкове пиво планують поставляти також до спеціалізованих пивних закладів інших міст та регіонів України. Компанія «Уманьпиво» планує активно розвивати даний напрямок протягом 2020 року, щоб жителі різних куточків країни мали можливість спробувати пиво таким, якім його можливо отримати тільки на пивоварні.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Довідка про компанію:

«Уманьпиво» — український локальний виробник пива, сидрів та безалкогольних напоїв. На сьогодні одна з найстаріших пивоварень України. Заснована 1878 року. Підприємство випускає чисте натуральне пиво, складові якого вирощені на власних полях компанії.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi