В Carlsberg працюють над розробкою першої в світі паперової пляшки пива. Вона повністю підлягатиме вторинній переробці - PostEat

пошук

В Carlsberg працюють над розробкою першої в світі паперової пляшки пива. Вона повністю підлягатиме вторинній переробці
15-10-2019 0 1008


Carlsberg продається у більш ніж 140 країнах світу, а щорiчно у світі випивають близько 35 000 000 000 пляшок цього пива.

Бренд також є екологічно свідомим, саме тому тут вирішили створити пляшку для пива, котра підлягатиме вторинній переробці. 

На своєму сайті компанія розповіла про два дослідницькі зразки пляшок пива, котрі виготовлені з деревного волокна та мають бар’єр, який дозволяє утримувати пиво всередині пляшки. У компанії нові пляшки називають Green Fiber Bottle. 

«Ми продовжуємо впроваджувати інновації у всіх наших форматах упаковки, і ми задоволені прогресом, якого досягли. (…).Два прототипи є важливим кроком на шляху до реалізації нашої кінцевої мети. Інновації потребують часу, і ми продовжуватимемо співпрацювати з провідними фахівцями для подолання технічних проблем, як ми це зробили з нашим Snap Pack», — прокоментувала Vice President Group Development Міріам Шинглтон.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi