В Україні відбулося офіційне відкриття Української Академії Дистиляції - PostEat

пошук

В Україні відбулося офіційне відкриття Української Академії Дистиляції
16-12-2021 0 379


У понеділок, 13 грудня, у Києві відбулося офіційне відкриття Української Академії Дистиляції. Захід проходив у форматі «відкритих дверей». Участь у ньому взяли представники Київського національного торговельно-економічного університету, виробники крафтових напоїв, сомельє, редактори профільних видань про алкогольну галузь й усі охочі, хто цікавиться виробництвом дистилятів. Про це в Facebook повідомляє Ukrainian Craft Distillers Association.

“Українська академія дистиляції, створення якої ініціювала Асоціація крафтових дистиляторів України, стане не просто навчальним закладом. Це буде місце, звідки починатимуть свій шлях нові українські міцні напої. Реалізувати такий задум вдалося завдяки допомозі ректору Київського національного торговельно-економічного університету (КНТЕУ), який виділив приміщення для Академії та всіляко сприяє її розвитку. Викладачі цього навчального закладу в рамках різних програм ділитимуться зі студентами Академії своїми знаннями та багаторічним досвідом у створенні рецептур для високоякісних алкогольних напоїв і їх просування як в Україні, так і за межами країни”, — йдеться в повідомленні. 

Щоб повною мірою реалізувати потенціал крафтових виробників, Академія також надаватиме низку послуг, зокрема:

  • супровід у створенні й просуванні крафтових напоїв;
  • професійні консультації стосовно окремих питань — відкриття виробництва, фінансів, консалтингу, технологічних аспектів, маркетингу, піару, продажів й низки інших;
  • аудит інвестиційного проєкту й допомога в пошуку потенційних інвесторів.

На базі Академії наразі створюють відділ бізнес-консалтингу, сенсорну лабораторію та колекцію ароматів. Академія допомагатиме українським виробникам конкурувати з іноземними підприємствами та знайомити споживача з цікавими рецептурами.

Також у приміщенні Академії виробники крафтового дистиляту зможуть організовувати власні презентації та дегустації, ділові зустрічі тощо. Окрему увагу Академія приділятиме підвищенню культури споживання алкоголю в Україні, проведенню професійних дегустаційних конкурсів міцних напоїв (національного та міжнародного рівня) та навчальному туризму для вивчення виробництв в інших країнах.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Навчанням в Українській академії дистиляції цікавляться:

  • підприємці, які хочуть відкрити власне виробництво та запустити свій бренд;
  • власники і технологи вже існуючих підприємств, які планують розпочати або вдосконалити випуск певних категорій напоїв;
  • виробники крафтових напоїв, котрі бажають краще зрозуміти процес дистиляції та поглибити знання;
  • працівники ресторанно-готельного й туристичного бізнесу;
  • студенти навчальних закладів, які здобувають освіту за спеціальностями «Харчові технології», «Крафт технології».

“Базовий курс «Майстер дистиляції» стартує вже в лютому 2022 року. Він триватиме близько трьох місяців і складатиметься з 10 модулів. Лектори підібрані таким чином, щоб під час навчання учасники курсу отримали максимум інформації, яку вони одразу зможуть використовувати на практиці. Серед викладачів — науковці, професори та практики, які спеціалізуються на окремих аспектах виготовлення міцних алкогольних напоїв. Цей викладацький склад є унікальним і дає змогу проводити навчання онлайн і офлайн, а також організувати кілька виїзних модулів на виробництво”, — додають в Ukrainian Craft Distillers Association.

Є всі підстави говорити, що розпочата нова історія українського крафтового виробництва. І вже в 2022 році з’являться унікальні напої, виготовлені за допомогою фахівців Академії.

Фото: Facebook Ukrainian Craft Distillers Association

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi