В Україні збудують перший «Дім Рональда МакДональда» - PostEat

пошук

В Україні збудують перший «Дім Рональда МакДональда»
03-12-2021 0 1142


Благодійна організація “Фундація Дім Рональда МакДональда”, Міністерство економіки України, Міністерство охорони здоров’я України і Національна дитяча спеціалізована лікарня «Охматдит» повідомили про підписання меморандуму про взаєморозуміння для будівництва першого в країні «Дому Рональда МакДональда». Про це в Facebook пише “Фундація Дім Рональда МакДональда”.

Будівництво першого Дому Рональда МакДональда з орієнтовною площею 2 500 кв. м планується в Києві на території найбільшої дитячої лікарні в Україні «Охматдит». Фундація здійснюватиме будівництво, облаштування «Дому», а також подальше керування.

“Бути поруч і відчувати підтримку рідних — надважливо для хворих дітей: за дослідженням кожна друга дитинка відчуває стрес у лікарнях через те, що батьків поруч немає. 

Ми плануємо обладнати у Домі 50 окремих кімнат, які зможуть забезпечити більше 18 000 безкоштовних ночівель на рік родинам у комфорті та поруч з дитиною. Це дозволить заощадити родинам десятки мільйонів гривень, які вони витрачають на проживання та харчування, коли дитина хворіє. Завершення будівництва Дому попередньо заплановане на кінець 2023 року”, — розповідають в благодійній організації. 

Підтримка підготовчої роботи здійснюється в межах 4-річної партнерської програми між “Фундацією” та «Агентством США з міжнародного розвитку в Україні».

Фото: Facebook Фундація Дім Рональда МакДональда

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi