В Україну завезли польську курятину з сальмонелою - PostEat

пошук

В Україну завезли польську курятину з сальмонелою
17-03-2023 0 562


В Україну завезли курячі четвертинки з сальмонелою. М’ясо птиці експортували з Польщі. Про це повідомляє Держпродспоживслужба.

“Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів повідомляє, що через систему швидкого оповіщення для харчових продуктів та кормів (Rapid Alert System for Food and Feed – RASFF) надійшло повідомлення від 10 лютого 2023 року № 2022.7639-fup 4, стосовно виявлення Salmonella enterica ser. Enteritidis (присутність у 2 з 5 зразків) у курячих четвертинах, що експортувались з Польщі (виробник: Cedrob S.A., Poland; відправник: AMP Logistyka Sp. z o.o., Poland) до України (одержувач: ТзОВ «ВІЗІЯ ТРЕЙД», вул. Надпільна, 261/101, м. Черкаси)”, — йдеться у повідомленні. 

Деталі повідомлення RASFF можна переглянути на офіційній сторінці RASFF Portal Європейської Комісії.

Фото: Головне управління Держпродспоживслужби в Івано — Франківській області

Читайте також: 

Кулінарний артбук «ЖУК: Жива Українська Кухня»

Михайло Федоров пояснив, для чого потрібна електронна марка акцизного податку

Девід Бекхем планує запустити свій бренд алкогольних напоїв

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi