В Україні створили крафтовий бальзам «Рута» - PostEat

пошук

В Україні створили крафтовий бальзам «Рута»
02-03-2023 0 1081


«Рута» — це крафтовий бальзам, створений із 96 найкращих ботанікалів, зібраних у різних куточках нашої прекрасної України. До складу входять рослини з різних куточків нашої країни – від Чернігівських лісів до Кримських степів, від Карпатських гір до лугів Полтавщини. 

Біологічно активні речовини «Рута» тонізують організм, підвищують імунітет, благотворно впливають на травлення, і є додатковим джерелом вітамінів та мікроелементів.

“Створювати композицію Рути розпочала до війни. Весь простір у будинку було заповнено зразками, що мацеруються, нескінченна кількість ботанічних комбінацій, засинала і прокидалася з новими ідеями, стікери з записками допомагали не прогавити нову думку. 

З початком війни нашими емоціями стали біль, ненависть, сльози, жах, страх….. ми боялися засинати, боялися зустріти новий день, читання телеграм каналів супроводжувалося нервовим тремтінням… інші зустріли просто пекло… 

Врятувала мене від долі збожеволіти саме Рута. Вона повернула мене до життя, дозволила замінити мою ненависть до ворога прагненням зробити гідний український трав’яний бальзам як символ нашої країни, відомий усьому світу. Звучить, можливо, досить пихато, але я бачила в цьому свою місію і мені це допомогає психічно вижити під час війни…”,розповідає засновниця бальзаму Оксана Левченко.

Міцність напою 35% об. Творці напою радять вживати бальзам сильно охолодженим або з кількома кубиками льоду і шматочком апельсина.

Фото: Facebook RutaBalm

Читайте також: 

В Одесі та області алкоголь продаватимуть на дві години довше

McDonald’s відновить роботу у Дніпрі та Одесі

Офлайн-запис подкасту «Реве та стогне ресторатор» з відомим ресторатором — Алексом Купером

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi