В Україні запустили мультимедійні курси для 140 професій - PostEat

пошук

В Україні запустили мультимедійні курси для 140 професій
27-07-2023 0 593


«Освітній хаб міста Києва» й «Асоціація інноваційної та цифрової освіти» створили безплатні мультимедійні курси зі 140 професій, які мають найбільший попит на ринку праці. Партнерами проєкту стали понад 50 компаній-роботодавців. Про це повідомляє Forbes.

«Курси створені спільно з найкращими роботодавцями і навчальними закладами та складаються з трьох уроків: — про професію (історія, опис, середня заробітна плата, кількість вакансій тощо); — про навички (якими треба володіти в даній професії); — про навчання (де цій професії можна навчитись)», — розповідають в «Освітньому хабі міста Києва».

Серед професій: IT-фахівець, маркетолог, архітектор, банкір, військовий, будівельник, журналіст, фахівець із блокчейн-технологій тощо.

Також є і ресторанні професії: кухар, офіціант, кондитер, технолог хлібобулочних і кондитерських виробів, пивовар, пекар. 

Інтерактивні курси, які створені у міжнародному форматі SCORM, містять сторітелінг, персонажів, уроки, тестові завдання, інформацію про необхідні навички для кожної професії, інформацію про кар‘єрні можливості.

Всі навчальні матеріали розміщені у вільному доступі на сайті «Освітнього хабу міста Києва». Для отримання доступу необхідно зареєструватись.

Читайте також: 

У США створили сумку для морозива

У США з’явився Skittles зі смаком гірчиці

У Києві відбудеться другий Всеукраїнський відбір амбасадорських вин

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi