«Веган-лицемірство»: співробітники компанії з веганським сертифікатом замовляли в офіс м’ясо - PostEat

пошук

«Веган-лицемірство»: співробітники компанії з веганським сертифікатом замовляли в офіс м’ясо
25-02-2020 0 1054


Агенція цифрового маркетингу Ethica Global оголосила себе веганською компанією та отримала відповідні сертифікати. Але журналісти помітили, що в офіс компанії доставляють бекон.

Британська журналістка Деніз Бредлі (Denise Bradley) помітила кур’єра, який доставляв бекон та яйця біля дверей офісу компанії Selesti (входить в структуру Ethica Global). Її колега з’ясувала, що персонал компанії регулярно замовляв бекон, ковбасу та яйця, щоб додавати їх до веганських канапок, які подають співробітникам на сніданок.

 

До цього компанія Ethica Global оголосила себе веганським бізнесом та отримала відповідні сертифікати. Відомо, що з етичних причин агенція відмовилась співпрацювати з виробником шкіри страусів, м’ясною компанією та організаторів собачих перегонів.

 

 

Виконавчий директор Ethica Global Оллі Блекмор (Ollie Blackmore) неодноразово критикував політику «грінвошингу» та експлуатації ідей екологічного руху бізнесом.

 

Після публікації в пресі громадськість звинуватила Оллі та його компанію у «веган-лицемірстві». На запит журналістів власник компанії пояснив, що жодна компанія не може бути на 100% етичною.

«Ми не змушуємо співробітників дотримуватись веганського раціону і не наймаємо людей лише тому, що вони вегетаріанці. Це буде схоже на диктаторський режим. Етичність — це процес, прагнення і ми робимо успіхи на цьому шляху», — сказав Блекмор.

 

 

Читайте також:

На ринок веганських продуктів виходять «стейки», надруковані на 3D-принтері

Французькі дослідниці створили веган-«яйця» з рослин та мінералів

Джеймі Олівер запустив нове кулінарне шоу «Їжа без м’яса».

 

 

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi