Вибір редакції: доставка китайської їжі від нового ресторану CHINA MA - PostEat

пошук

Вибір редакції: доставка китайської їжі від нового ресторану CHINA MA
30-10-2019 0 1652


Китайська гастрономія CHINA MA працює в тестовому режимі з 8 жовтня, заклад знаходиться навпроти Південного вокзалу. Редакція PostEat зробила тест-драйв страв від CHINA MA та готова ділитись враженнями. 

Автори інтер’єру CHINA MA — команда YOD Design, яка на двох поверхах оформила єдиний світлий простір з цікавими деталями, які неодмінно приголомшать. Головними акцентами ресторану відкриті кухні на обох поверхах — з перших хвилин у CHINA MA ви будете вражені інтер’єром, атмосферою, а потім і стравами. Основний принцип ресторану sharing plates — до CHINA MA варто приходити великою компанією друзів, замовляти різноманітні старви та розділити насолоду на всіх. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

До розмаїття страв в закладі підібрали виключну колекцію китайських чаїв, обрати з 25 видів найкращий до вашої страви завжди допоможе офіціант. Шанувальників вина приємно здивують представлені в ресторані позиції — винна карта складається виключно з позиції із Австралії та Нової Зеландії.

За кухню в ресторані відповідає шеф-кухар Олександр Сізов, який вже вражав нас авторським підходом та східними акцентами в стравах. Знайомство з тестовим меню CHINA MA ми розпочали з флагманської страви ресторану — дімсамів, яких у меню 5 видів, один з яких солодкий. Ми спробували дімсами з креветкою, їх смак виявився дуже ніжним та легким, а ось дімсами з качкою зовсім інша історія з насиченим ароматом та яскравим післясмаком.

Також із закусок ми спробували класику китайської кухні спрінг-роли з овочами — тонке тісто, мікс овочів та грибів шиїтаке, які підкреслює солодкий чилі соус, справжня гармонія смаку. Відверто здивували смажені дзяодзи з бараниною — хрумке тісто, соковита начинка, легкий та рівний післясмак, ідеально поєднується з гострим соусом.

Якщо ви звикли до смажених баклажанів, то будьте готові познайомитись з цим овочем знову — паровий баклажан в CHINA MA пропонують з кунжутом та соєвим соусом. М’ясистий та м’який овоч має виражений смак, який доповнюють ароматний кунжут та кінза. Гостроти не чекайте, додавайте її самостійно соусом.

Кухня Піднебесної без смаженого рису нікуди, це головна страва на столах кожної китайської родини — ми спробували чорний смажений рис з креветкою та овочами, смаковий акцент робили устричний та соєвий соуси. Гарний баланс смаку, який нічим не хочеться доповнювати, все на своєму місці.

Завершили ми перше знайомство з кухнею CHINA MA свининою в кисло-солодкому соусі з ананасами — страва, з якої багато хто почав знайомство з оригінальними для нас поєднаннями та смаками східних кухонь. Свинина соковита всередині та хрумка завдяки кляру, повністю огорнута соусом та доповнена овочами і каштаном — точне попадання в ціль рецепторів.

Одностайне рішення редакції — наше перше знайомство з кухнею CHINA MA точно не останнє.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що спробувала редакція:

  • дімсами з креветкою – 118 грн;
  • дімсами з качкою – 108 грн;
  • спрінг-роли з овочами та соусом світ чилі – 98 грн;
  • смажені дзяодзи з бараниною – 88 грн;
  • паровий баклажан з кунжутом та соєвим соусом – 98 грн;
  • чорний смажений рис з креветкою та овочами – 168 грн;
  • свинина в кисло-солодкому соусі з ананасами – 198 грн.

Де: вул. Георгія Кірпи, 5б

Формат: ресторан китайської кухні.

Бюджет: ₴₴.

Фото: CHINA MA

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi