Євген Клопотенко приготує страви, які згенерує штучний інтелект - PostEat

пошук

Євген Клопотенко приготує страви, які згенерує штучний інтелект
13-03-2023 0 608


Штучний інтелект сформує 7 страв, а шеф-кухар Євген Клопотенко приготує їх на званій вечері. Про це Клопотенко повідомив у Facebook. 

“29 березня відбудеться перша в Україні, а можливо і в світі, звана вечеря, яку згенерує штучний інтелект ChatGPT та Midjourney в авторстві зі мною, простим смертним. 

Це буде вечеря у форматі наукової конференції, на яку хочемо запросити людей з наукової спільноти. Штучний інтелект сформує 7 страв, а я їх приготую. Наука і їжа поєднаються в КНУ ім. Тараса Шевченка — в головній аудиторії червоного корпусу. І всі гості отримають новий унікальний досвід, гастрономічний та інтелектуальний. Майбутнє вже тут”, — написав Клопотенко. 

Вечеря пройде 29 березня у Києві у головній аудиторії Червоного корпусу КНУ імені Тараса Шевченка (вулиця Володимирська, 60). Початок о 18:30. Вартість квитка: 2500 грн. Придбати можна тутЧастину коштів від продажу квитків передадуть на приготування обідів тривалого зберігання для мешканців деокупованих територій.

Додамо, ChatGPT — це чат-бот на основі мовної моделі штучного інтелекту (ШІ), розроблений американською лабораторією досліджень OpenAI. Бот може генерувати тексти на задану тему та відповідати на питання користувачів. Midjourney – це алгоритм генерації зображень на основі текстової підказки.

Фото: Facebook Євген Клопотенко

Читайте також: 

На Херсонщині на один місяць скасували «сухий закон»

За перші два місяці 2023 року виробництво пива в Україні скоротилося на 8,9%

Британець подарував своїй дружині 40-кілограмовий пончик

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi