ҐІЯ ХУЧУА / ШОТІ - PostEat

пошук

ҐІЯ ХУЧУА / ШОТІ
25-03-2018 0 3835


В рамках підготовки до запуску друкованого видання «Гастрономічний Космос», яке буде презентовано у Києві 12 квітня 2018 року в Міжнародний День Польоту Людини в Космос, продовжуємо знайомити вас з шефами та їх цікавими думками щодо розвитку української гастрономії, її виходу на світову орбіту.

ҐІЯ ХУЧУА / ШОТІ

Спорт дуже допоміг мені в моїй сьогоднішній професійній діяльності, адже кухня – це теж команда, єдиний організм, який повинен ефективно функціонувати, даючи результат. Якщо провести метафору з водним поло, то шеф-кухар – це і є голкіпер на кухні, від рішень та дій якого залежить кінцевий результат. Спорт дисциплінує та організовує, тому саме ці якості, закладені в мені ще з дитинства, стали в нагоді на кухні.

GIA KHUCHUA / SHOTI

Sport helped me a lot in my today’s profession because the kitchen is also a team, an organism which must function efficiently and produce results. If to use water polo as a metaphor, it is a chef who is a goalkeeper in the kitchen, on whose decision depends on the end result. Sport disciplines and organizes, and that’s why these particular qualities, which I developed as a child, have come in handy in the kitchen.

 

Вже 12 квітня 2018 року в Міжнародний День польоту людини в космос відбудеться презентація унікального професійного друкованого видання «Гастрономічний Космос», метою якого виступає популяризація української гастрономічної культури, її ефективна та почасти ефектна інтеграція до світового простору гастрономії.

Замовити журнал можна за посиланням

 

Читайте також в журналі Гастрономічний космос. vol.1: «Поїхали»:

Запуск унікального друкованого журналу «Гастрономічний космос»

CHRISTIAN WIEGAND CLAUSEN / RAY

COSTANTINO PASSALACQUA / OSTERIA PANTAGRUEL

СЕРГІЙ БАЙСАРЕВИЧ /BARVY vs ІЛЛЯ СЬОМІН / TIN TIN

ВОЛОДИМИР ТАШАЄВ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi