пошук
Лиза Безкоравайная
Автор
Грузію неможливо уявити без гучних тостів та святкування!
Святкуємо разом!
Тел.: +38 (097) 448 — 44 — 66 Музейний провулок, 10
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Еще раз о любви: почему иногда первое свидание в ресторане становится последним
Новий заклад: Перша Ліпша шаурма у Львові, де готують шаурму у двох розмірах: середня — 57 грн, велика — 79 грн
Новий заклад: ресторан веганської кухні Fenkhel
Новий заклад: кав‘ярня та бар Lion Bar на Подолі
Відклади смартфон: бренд води створив тарілки проти фудстаграммінгу
Для вiдправки коментара вам необхiдно авторизуватись.
Неделя вина в преддверии фестиваля — 9-й Kyiv Food and Wine Festival:сыр и вино
1950
Зручний та повноцінний перекус від Буланжері
1568
Постное меню: BEEF и REEF
2195
Печень с цуккини: рецепт от Марко Черветти
3300
PostEat
Перша партія пива «Чернігівське» вже на полицях магазинів у Бельгії та в інших країнах Європи
290
Дмитро Борисов закликає підтримувати ресторанну сферу та українських виробників
194
«Тьотя Суп» готувала їжу для маріупольців на території «Азовсталі»
174
Компанія GoodWine займається гуманітарною допомогою для України
162
«Сільпо» відновлює роботу трьох супермаркетів у Києві
160
АТБ надає можливість оптової закупівлі товарів зі своїх складів
149
У Румунії запрацювала «Чорноморка»
147
Коментарi