пошук
пошук
В рамках підготовки до запуску друкованого видання «Гастрономічний Космос», яке буде презентовано у Києві 12 квітня 2018 року в Міжнародний День Польоту Людини в Космос, починаємо щоденно знайомити вас з шефами та їх цікавими думками щодо розвитку української гастрономії, її виходу на світову орбіту.
КОСТАНТІНО ПАССАЛАКВА / ОСТЕРІЯ ПАНТАГРЮЕЛЬ
Я щиро вважаю, що коли на кухні метушня і всі знервовані, це значить, що вона не організована.
COSTANTINO PASSALACQUA / OSTERIA PANTAGRUEL
I do believe that when there is rush and everyone’s nervous, it means that the kitchen is not organized.
Вже 12 квітня 2018 року в Міжнародний День польоту людини в космос відбудеться презентація унікального професійного друкованого видання «Гастрономічний Космос», метою якого виступає популяризація української гастрономічної культури, її ефективна та почасти ефектна інтеграція до світового простору гастрономії.
Замовити журнал можна за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1lhw53kySjCSra3dG3Ymxsmf1F-4md2EbvRRkChM_qRc/viewform?edit_requested=true
Читайте також в журналі Гастрономічний космос. vol.1: «Поїхали»:
Запуск унікального друкованого журналу «Гастрономічний космос»
CHRISTIAN WIEGAND CLAUSEN / RAY
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi