Внимание. На сайте действуют возрастные ограничения.

Я подтверждаю что мне исполнилось 18 лет
Юрій Ковриженко: Працюючи над новим меню Mafia, я мріяв нагодувати всю Україну - PostEat

пошук

Юрій Ковриженко: Працюючи над новим меню Mafia, я мріяв нагодувати всю Україну
11-03-2019 0 398

Автор


Команда кухарів на чолі з Юрієм Ковриженко витратила близько місяця на розробку оновленого меню для всієї мережі ресторанів. Глобально змінили 80% страв, інші в обов’язковому порядку були допрацьовані. Навіть страви-хіти були видозмінені та модернізовані, — зазначає зірковий шеф.

Працюючи над новим меню, шеф свідомо відходив від екзотичних високих страв та wow-подач. Навпаки, шукав та пропрацьовував страви, які користуються шаленою популярністю у світі. Базувався на класичних рецептах закусок та основних стравах, які є вже зрозумілими для гостей мережі. Проте, використовував нові спеції, поєднував різні смаки та експериментував з рецептами, яких назбирав під час подорожей різними країнами світу.

За словами шефа, кожен гість віднайде у меню щось на свій смак і це не обов’язково піца. У меню буде представлено багато різноманітних закусок, декілька видів пасти, широкий вибір стейків та багато іншого.

Безумовні страви-хіти з нового меню — піца від Шефа з чорним камамбером, оновлений рамен та італійська закуска вітело тонато — соковита, нарізана тонкими шматочками телятина під ніжним крем-соусом, рецепт якої Юрій привіз з Турину.

Юрій Ковриженко: “Останні сім років я працював в ресторанах високої кухні, і, чесно кажучи, втомився від вишуканих страв та презентацій. Мені дуже захотілося представити людям зрозумілу, смачну їжу, яка їм сподобається, — саме це мене й надихнуло! А робота у всеукраїнській мережі Mafia — це ще й можливість нагодувати всю Україну.”

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi