Ресторани на Теремках: 6 закладів для сніданку, обіду та вечері - PostEat

пошук

Ресторани на Теремках: 6 закладів для сніданку, обіду та вечері
01-08-2019 0 4748


Ресторани на Теремках шукала редакція PostEat. Щоб вам не доводилося вибиратися для дружніх посиденьок, недільних сніданків і святкових банкетів до центру столиці, ми вирішили розповісти про ресторани на Теремках для будь-якої нагоди. Вишуканий ресторан паназійської кухні для романтичних вечерь, затишний ресторан-кондитерська для сімейних свят, пивний ресторан з відмінним українським крафтом — всі ці заклади, і не тільки, чекають вас на Теремках.

SHEF

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Маршала Конєва, 6

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (128–374 грн), салати (198–365 грн), основні страви (210–898 грн).

Страви: чорний дім-сам з крабом – 374 грн, теплий салат з креветками – 274 грн, курча кукле по-східному з овочами – 245 грн, м’ясо камчатського краба у панцирі – 598 грн/100 г.

Напої: Manhattan – 160 грн, Negroni – 160 грн, Whiskey sour – 160 грн, Caipirinha– 160 грн.

Деталі: паназійська кухня, дизайнерський інтер’єр, страви з морських делікатесів, вишукана подача, велика барна карта, широкий вибір коктейлів, вечірки, караоке, кальян, резерв столів.

SHEF — преміум-ресторан паназійської кухні на Теремках. Дизайнерський інтер’єр ресторану прикрашений художнім розписом стін у східному стилі. В меню закладу представлено різноманіття паназійської кухні, що об’єднала в собі кулінарні традиції Китаю, Кореї, Японії, В’єтнаму, Філіппін, Індії, Малайзії, Таїланду та Сінгапуру. У ресторані SHEF можна влаштувати вишукану романтичну вечерю або відірватись з друзями у караоке.

Andersen Brand Pub

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ломоносова, 50/2

Бюджет: ₴₴. Закуски (84–239 грн), салати (132–168 грн), м’ясні страви (165–350 грн).

Страви: оселедець по-данськи – 134 грн, смореброд з данаблю та грушею – 89 грн, оленина під ожиновим соусом – 350 грн.

Напої: світле пшеничне пиво «Дівчина з сірниками» – 59 грн/500 мл, темний ель «Філософський камінь» – 67 грн/500 мл, імбирний ель «Стійкий олов’яний солдатик» – 67 грн/500 мл.

Деталі: бренд-паб, монохромний інтер’єр з яскравими кольоровими акцентами, скандинавська кухня, банкетні страви, українське крафтове пиво, смореброди, крафтові коктейлі на пиві, власна випічка, резерв столів, знижка 20% на усі страви з меню та пиво з собою по буднях з 12:00 до 16:00.

Andersen Brand Pubs — це бренд-паб з крафтовим пивом і власною відкритою для гостей пивоварнею. У закладі гостям пропонують вирушити у гастрономічну подорож Скандинавією і спробувати скандинавсько-балтійську кухню. В меню – різноманітні страви з риби, морепродуктів і дичини. На кранах та take away в Andersen Brand Pubs пропонують 6 крафтових сортів пива, названих на честь творів Ханса Крістіана Андерсена. В закладі чудово збиратись компанією друзів і куштувати український крафт.

Счастье

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Академіка Вільямса, 17/11.

Бюджет: ₴₴. Закуски (80–445 грн), салати (165–325 грн), основні страви (155–435 грн).

Страви: тартар з лосося на кремі з авокадо – 235 грн, салат з руколою, креветками-гриль і соусом гуакамоле – 270 грн, равіолі з качкою конфі в томатному соусі – 190 грн, судак-гриль з молодим шпинатом і кедровим горіхом – 315 грн.

Напої: Chiarli Lambrusco – 400 грн/750 мл, Chiaretto Bardolino Classico – 550 грн/750 мл, Reserva Cabernet Sauvignon – 600 грн/750 мл.

Деталі: ресторан-кондитерська, де створюють класичні, трендові та авторські десерти, європейська кухня, торти на замовлення з доставкою, свіжа випічка, підійде для банкету, сніданки, дитяче меню, створення кенді-барів, тераса, кулінарні майстер-класи для дітей з вихідним, baby room.

«Счастье» — ресторан-кондитерська, в якій однаково комфортно можна випити чашку кави з десертом і відзначити урочисту подію. Головна гордість закладу — власна кондитерська при ресторані, де готують класичні і трендові десерти на основі натуральних інгредієнтів. У ресторані є 4 банкетних зали для будь-якого формату свята. Для дітей в ресторані регулярно проводять творчі майстер-класи.

Ozero • Ресторан Караоке Бар Озеро

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Маршала Конєва, 8

Бюджет: ₴₴. Закуски (115–285 грн), салати (105–290 грн), основні страви (168–386 грн), десерти (38–168 грн).

Страви: форель запечена с сиром сулугуні – 298 грн, паста з куркою та шафраном – 136 грн, салат з кіноа, авокадо та креветками – 265 грн, телятина з чорничним соусом та аспарагусом – 368 грн.

Напої: коктейль «Азіан Тіні» – 95 грн, коктейль «Манго Роял» – 125 грн, коктейль «Маргарита» – 165 грн, коктейль «Апероль Шприц» – 200 грн.

Деталі: ресторан європейської, азійської та авторської кухонь; в п’ятницю і суботу з 22:00 працює в режимі караоке-бару, сніданки, мангал-меню, паркінг, резерв столів, формат take away, тераса, жива музика.

Ozero — затишний, просторий ресторан з авторським дизайном інтер’єру, великою літньою терасою та дитячим майданчиком. Заклад розташований в мальовничому Єлизаветинському парку на березі ставка. Ресторан Ozero пропонує гостям страви сучасної європейської і азійської кухонь. У барному меню ви можете спробувати 5 видів бельгійського пива Brugge, домашні настоянки, міцні алкогольні напої, вина, а також великий вибір класичних коктейлів та коктейлів long drink. Заклад підходить для сімейного обіду, проте якщо завітати до Ozero п’ятничним чи суботнім вечором, ви потрапите на яскраву караоке-вечірку.

PESTO CAFE

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Академіка Глушкова, 13Б

Бюджет: ₴₴. Салати (98–168 грн), піца (109–358 грн), основні страви (128–298 грн), десерти (36–88 грн).

Страви: омлет з томатами чері, авокадо та моцарелою – 118 грн, мітболи з яловичини – 188 грн, дорада з лимоном та чабрецем – 288 грн, канелоні з грибами та кролятиною – 148 грн.

Напої: мохіто б/а – 68 грн, яблучний сік – 79 грн, ягідний чай з м’ятою – 68 грн.

Деталі: мережа сімейних ресторанів італійської кухні, сезонне меню, сніданки з 10:00 до 13:00, kids friendly, літня тераса, дитяче меню, дитяча кімната, аніматори, безкоштовна доставка щодня з 10:00 до 22:30 (при мінімальній сумі замовлення від 200 грн), банкетні пропозиції, майстер-класи, резерв столів.

PESTO CAFÉ — мережа затишних сімейних ресторанів італійської кухні. Всі заклади мережі максимально kids friendly — в ресторанах створили всі умови для гарного відпочинку маленьких гостей та їхніх батьків. В меню — автентичні італійські страви в авторських інтерпретаціях: брускети, закуски і салати, італійський хліб, ризото, равіолі, паста та тонка італійська піца. До PESTO CAFÉ найкраще завітати з дітьми, які зможуть весело провести час в ігровій та разом з батьками насолодитись смачними стравами.

FM — Factory Meal

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ломоносова, 50/2.

Бюджет: ₴₴. Закуски (89–286 грн), салати (144–186 грн), основні страви (104–297 грн).

Страви: гриби в темпурі зі сметанним соусом – 89 грн, запечене філе мерлузи з овочами по-тайськи – 198 грн, філе молодої телятини з вершковим шпинатом – 237 грн.

Напої: Daiquirí – 96 грн, London Sour – 109 грн, капучино – 38 грн, цитрусовий лимонад – 54 грн.

Деталі: європейська кухня, винна карта, меню A La Carte, сніданки, бізнес-ланчі з 12:00 до 16:00, кондитерські вироби власного приготування, дитяча кімната, банкети, музичні вечори, кулінарні майстер-класи, резерв столів.

Factory Meal — це сімейний ресторан на території житлового масиву «Ліко-Град». У ресторані 2 поверхи на 140 посадочних місць та просторі зали, які підходять для проведення сімейних свят. Для дітей в ресторані є дитяча кімната з аніматорами та розвагами. В закладі представлене європейське меню зі сторінками світових кухонь, винна карта, а також меню A La Carte. Також тут готують більше 15 видів макарон, еклери з різними начинками, десерти, тістечка і цукерки.

Фото: Facebook SHEF, Andersen Brand Pubs, Ресторан-кондитерская «Счастье», Ozero • Ресторан Караоке Бар Озеро, PESTO CAFE, FM — Factory Meal

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi