5 рецептів страв із курятини від Марко Черветті: легко та смачно! - PostEat

пошук

5 рецептів страв із курятини від Марко Черветті: легко та смачно!
12-04-2019 0 5515


5 рецептів страв із курятини від Марко Черветті підібрала редакція PostEat. Ніжне куряче м’ясо є основою багатьох різноманітних страв. Кухарі полюбляють його за невибагливість під час приготування та легкий смак, що легко поєднується з багатьма продуктами. Найхаризматичніший шеф-кухар із сонячної Італії, бренд-шеф ресторанних проектів «Сільпо» Марко Черветті теж не залишив цей продукт поза увагою. На своєму YouTube-каналі Марко розповідає підписникам про те, як приготувати надзвичайно смачні страви із курятини. Більшість із рецептів від шефа не трудомісткі та з мінімальною кількістю процесів. Готуйте курку смачно та по-новому з Марко Черветті!

Брускета з fegatini

А ви знаєте, що означає італійське слово fegatini? Шеф Марко Черветті у воєму відео розкаже! Марко пропонує глядачам свого каналу приготувати ніжну закуску з курячої печінки на хрусткій брускеті. Здавалося б, все дуже просто, та не поспішайте робити висновки! Адже Марко приготує печінку за своїм особливим методом і поділиться кількома секретами її приготування.

Курячі крила «Баффало»

Курячі крила «Баффало», за словами Марко Черветті – це курка у фритюрі, приготована у кращих традиціях американського фастфуду. Однак, Марко каже, що знайти правильно приготовані крильця в столиці не так просто. Але навіщо шукати, якщо можна приготувати їх вдома? У своєму рецепті Марко покаже, що і як слід додавати до курячих крил, щоб вони стали хрусткими і соковитими!

Курка на грилі

Наближається сезон весняних пікніків! Саме час навчитися готувати смачну курку на грилі, а шеф Марко Черветті покаже, як правильно це робити! Марко дасть пораду щодо гарніру, з яким курка поєднується найкраще, а також розкаже секрет приготування сухого маринаду для курки. Ви і ваша родина будете в захваті від ароматної курочки на грилі за рецептом Марко!

Шаурма з куркою

Якщо ви ніколи не куштували шаурму чи не готували її вдома – час настав! Шеф-кухар Марко Черветті приготував її на своїй кухні і розповів глядачам, на що у першу чергу звернути увагу під час приготування цієї страви. Як правильно приготувати соус? Скільки м’яса слід додати і з якими овочами його поєднувати? Дізнайтеся, переглянувши відео прямо зараз!

Курячий ескалоп

Шукаєте страву з курятини, приготування якої не займе і 5 хвилин? Що ж, Марко Черветті, має для вас чудовий рецепт курячого ескалопа. Ескалоп – це страва, яку готують зі шматка м’яса, вирізаного переважно з найкращої частини туші. М’ясо відбивають, додають спеції, а потім підсмажують. Та Марко не був би шеф-кухарем, якби не додав у рецепт щось від себе. Він покаже, як приготувати «скалопіні» так, щоб ваші родина і гості отримали гастрономічну насолоду. Дивимось!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi