Внимание. На сайте действуют возрастные ограничения.

Я подтверждаю что мне исполнилось 18 лет
6 нових локацій для обіду в центрі Києва: keep calm and eat lunch - PostEat

пошук

6 нових локацій для обіду в центрі Києва: keep calm and eat lunch
17-05-2019 0 4823


Де пообідати в центрі Києва, знає редакція PostEat. Опинившись вдень або працюючи у центрі міста, ви обов’язково замислитесь над тим, куди піти пообідати. Щоб урізноманітнити ваші обідні перерви новими враженнями та смаками, ми підібрали 6 нових локацій для обіду в центрі Києва. Читайте наш огляд і проводьте свої ланчі в гарних місцях з чудовою компанією.

Call me Cacao на Пушкінській

Де: вул. Пушкінська, 11а.

Бюджет: ₴₴. Суп дня (52 грн), сендвічі (88 – 116 грн), десерти (18 – 82 грн).

Страви: сендвіч з тунцем – 98 грн, сендвіч з куркою – 88 грн, сендвіч з сьомгою – 116 грн, сендвіч груша-сир – 90 грн, сендвіч з авокадо – 96 грн.

Напої: какао зі свіжою м’ятою – 56 грн, лимонад базилик та полуниця – 56 грн, шейк арахіс – 66 грн, какао з лавандою – 56 грн, какао зі збитими вершками і горіхами – 68 грн.

Деталі: монозаклад, позиціонує себе як перша і єдина в Україні какаоварня, страви для веганів, напої з авторських рецептами, сучасний дизайн у світлих тонах, формат take away.

«Call Me Cacao» — це моноформатний заклад, що спеціалізується на какао. До недавніх пір за порцією авторського напою потрібно було їздити на Поділ. У березні цього року власники відкрили ще одну какаоварню — біля станції метро «Театральна», на вулиці Пушкінській. Інтер’єр нової локації виконаний переважно з натуральних матеріалів та створює затишну атмосферу. В меню — 15 видів какао та гарячого шоколаду без цукру, у тому числі, на рослинному молоці, а також різновиди натуральних напоїв, лимонадів та шейків. Пообідати у «Call Me Cacao» можна сендвічем та супом дня (грибним, сочевичним або з броколі та шпинату). В будні дні з 12:00 до 15:00 можна скуштувати суп дня за півціни за умови замовлення одного з сендвічів — обирайте класичний з куркою, пікантний з грушею та сиром або вегетаріанський з авокадо і смачно пообідайте. Якщо не маєте часу на обід у закладі, усі страви можна взяти з собою. Найближчим часом меню «Call Me Cacao» обіцяють поповнити салатами.

БАБКА й САПКА

Де: вул. Велика Васильківська, 44.

Бюджет: ₴₴. Закуски і салати (95 – 250 грн), основні страви (95 – 190 грн), десерти (85 – 110 грн).

Страви: борщ на копчених бичачих хвостах – 100 грн, міні-голубці – 100 грн, салат з яловичою вирізкою, смаженою на камені – 150 грн, ціла скумбрія власного копчення з кус-кусом – 160 грн.

Напої: еспресо – 20 грн, імбирний лимонад – 50 грн, сік томатний – 30 грн, фреш апельсиновий – 60 грн.

Деталі: гастропаб з оригінальною концепцією («Заїдальня»), співзасновник і шеф-кухар — Олександр Зеров, акцент на страви української кухні, коптильня на дровах, 4 сорти крафтового пива, комунальний стіл, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, обідня знижка 20%, резерв столів.

«БАБКА й САПКА» — концептуальний гастрономічний паб, який відкрився в центрі міста в середині лютого цього року. Меню складається з двох частин: «Сама вмію» зі стравами української кухні та «Онук навчив» зі стравами європейської кухні. В барній карті представлені популярний міцний алкоголь і крафтове пиво. Традиційні бізнес-ланчі у «БАБКА й САПКА» готують по буднях з 12:00 до 16:00 — за 99 гривень ви отримаєте суп, салат, основну страву та напій.

Причал 14

Де: вул. Софіївська, 14.

Бюджет: ₴₴. Салати (94 – 128 грн), холодні і гарячі закуски (78 – 184 грн), основні страви (92 – 208 грн).

Страви: мімоза з домашнім майонезом та печінкою тріски – 94 грн, домашній суп з фрикадельками – 78 грн, бефстроганов з пюре – 92 грн, одеський сирник – 58 грн/100 г.

Напої: сік – 24 грн, еспресо – 28 грн, чай ягідний – 45 грн, лате – 42 грн.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, страви одеської кухні, бізнес-ланчі з 12:00 до 15:00 в будні дні, устриці, стейки, бранчі щонеділі з 13:00 до 17:00, жива музика, резерв столів.

«Причал 14» — рибний ресторан з одеським колоритом в центрі столиці. Інтер’єр закладу лаконічний, виконаний в морській стилістиці та відповідній кольоровій гамі. В меню ресторану десять різновидів риби та морепродукти. По буднях з 12:00 до 15:00 в «Причалі 14» діють бізнес-ланчі — можна обрати м’ясний, рибний або веганський варіант, зібрані зі страв основного меню зі знижкою 20%.

Баклажан на Олімпійській

Де: вул. Велика Васильківська, 57/3.

Бюджет: ₴₴. Закуски (63 – 178 грн), салати (116 – 163 грн), гарячі страви (135 – 299 грн), страви з тіста (40 – 92 грн).

Страви: лагман – 109 грн, грузинський салат з овочами – 126 грн, плов з бараниною та барбарисом – 139 грн, чебурек з телятиною – 90 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан близькосхідної кухні, входить до мережі ресторанів Tarantino Family, знаходиться в центрі Києва, великий асортимент східних страв, страви на мангалі, бізнес-ланч по буднях з 12:00 до 16:00, літня тераса, парковка, резерв столів.

Другий ресторан близькосхідної кухні «Баклажан» відкрився біля метро «Олімпійська». У плануванні приміщення віддали перевагу відкритому простору, де зал поділений на зони візуально. Влаштуватися можна на м’яких диванах і стільцях, за великим або маленьким столиком. Для оздоблення інтер’єру використали натуральне дерево і камінь. В меню представлений великий асортимент східних страв: узбецький плов, грузинські хачапурі, шурпа і самса, також присутні легкі салати, закуски, вишукані автентичні страви. В будні дні з 12:00 до 16:00 можна пообідати двома стравами за 139 гривень, обравши із запропонованих позицій.

Salo Bar

Де: вул. Басейна, 1–3/2.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (60 – 265 грн), салати (60 – 160 грн), перші страви (68 – 150 грн), гарячі страви (85 – 180 грн), сало з Бесарабки (50 – 105 грн).

Страви: полтавський борщ – 70 грн, олів’є по-закарпатськи з яловичим серцем – 65 грн, зрази з м’ясом – 85 грн, сирники зі сметаною – 85 грн.

Напої: лате – 40 грн, сік – 22 грн, фреш апельсиновий – 95 грн, узвар – 26 грн.

Деталі: ресторан української кухні, знаходиться у ТЦ Arena City, проект міжнародного холдингу Bulldozer Group, стильний інтер’єр, автентичні страви з різних регіонів України, кілька видів борщу, відкрита кухня, резерв столів.

Salo Bar — ресторан української кухні, який відкрився на Бесарабці у квітні. У закладі стильний інтер’єр, що поєднує в собі сучасні тренди та український колорит. В меню Salo Bar — автентичні страви з різних регіонів України: борщ, кров’янка, банош з бринзою і шкварками, смажена свиняча шия, вареники, гомбовці і деруни, білі закарпатські гриби, ну і, звичайно ж, сало. Смачно та не дуже дорого у Salo Bar можна пообідати салатом олів’є по-закарпатськи з яловичим серцем, наваристим полтавським борщем та рум’яними зразами з м’ясом.

MIRA сafe

Де: Бессарабська площа, 2.

Бюджет: ₴₴. Салати (79 – 149 грн), сендвічі (89 – 149 грн), обіди (79 – 189 грн).

Страви: лосось з кіноа – 179 грн, боул з креветками – 189 грн, курка з овочами – 89 грн, соба веган боул – 99 грн.

Напої: апельсиновий фреш – 49 грн, імбирна вода – 22 грн, капучино – 39 грн.

Деталі: мережа закладів швидкого здорового харчування, натуральні продукти, підходить для раннього сніданку (відкривається о 8:00), обіди, фреші, take away.

MIRA cafe — мережа закладів для корисного сніданку, здорового перекусу, поживного обіду і легкої вечері. На початку року відкрився четвертий заклад мережі на Бесарабці. Основний формат закладу — to go, проте в MIRA cafe є і затишні столики для бажаючих пообідати в кафе. Термін придатності майже всіх страв в MIRA cafe не перевищує доби, так що можна бути впевненим, що їжа не тільки корисна, а й свіжа. В меню MIRA cafe є розділ зі стравами для обіду — поживні боули, локшина з м’ясом та риба з кашею допоможуть корисно відновити сили.

Головна фотографія (колаж): Call me Cacao на Пушкінській

Фото: Facebook Call me Cacao на Пушкінській, БАБКА й САПКА, Причал 14, Баклажан на Олімпійській, Salo Bar, MIRA сafe

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi