6 осінніх варіантів сніданків у Києві: затишно та смачно - PostEat

пошук

6 осінніх варіантів сніданків у Києві: затишно та смачно
12-10-2023 0 4687


Сніданки в Києві продовжує шукати редакція PostEat. Початок прохолодного осіннього дня варто наповнити затишком ранкового міста та смачним сніданком. Де можна поснідати в Києві тостом із страчателою та трюфельним медом, бріошем з трюфельним скремблом, тертушниками зі смаженими грибами, сирною шакшукою з цвітною капустою або житнім вареником із вурдою — розповідаємо в нашій нові добірці.

FROU FROU

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Князів Острозьких, 44

Бюджет: ₴₴

Страви: скрембл з креветками, шпинатом та томатами – 335 грн, круасан з мортаделою та сиром філадельфія – 240 грн, тост із страчателою, трюфельним медом та лохиною – 380 грн, креп сюзет — 295 грн, круасан з шоколадом та вершками — 210 грн.

Деталі: ресторан французької кухні, знаходиться в центрі міста, авторські страви, стильний інтер’єр, сніданки (пн-пт з 12:00 до 15:00, сб-нд з 11:00 до 15:00), власна випічка, спеціалітети, авторські коктейлі, резерв столів.

Ресторан Frou Frou занурює гостей у французьку осінь. Меню сніданків стало доступним і у будні дні з 12:00, тож не варто чекати на вихідні, аби наповнити ранок приємними смаками. Цього сезону розмаїття страв вражає: тішитимуть великим паризьким сніданком (до якого входить круасан, мортадела, батат фрі та крем з авокадо), ситними омлетами з лангустинами та з трюфелем, тостом зі страчателою, трюфельним медом та лохиною і, звісно, класичними французькими круасанами у різних варіаціях — з лососем гравлакс та кремом з авокадо, зі страчателою та трюфельним медом, з мортаделою та крем-сиром, з шоколадом та вершками. Як почати день на приємній ноті – ось так, із Frou Frou. Резерв за телефоном +380673333673.

Fenix Mediterranean

Де: бульвар Лесі Українки, 30А

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: справжня ізраїльська шакшука – 350 грн, ніжний омлет з моцарелою буфало та томатною сальсою – 330 грн, гречаний авокадо тост з аргентинськими креветками й печеними томатами – 520 грн, бріош з трюфельним скремблом, салатом з ростбіфом та гуакамоле – 540 грн.

Деталі: ресторан середземноморської кухні, знаходиться на Печерську, стильний інтер’єр, рибний маркет, крудо меню, піца з дров’яної печі, сніданки (пн-пт 10:00 — 13:00, сб-нд 10:00 — 15:00), власна випічка, кондитерська вітрина, винна колекція, дві банкетні зали, резерв столів.

Fenix Italia — ресторан середземноморської кухні на бульварі Лесі Українки. Меню створене чотирма зірковими шефами: Сергієм Башинським, Ольгою Мартиновською, Артуром Туманяном та шеф-кондитером Антоном Штипою. Сніданки в ресторані готують щодня з 10 ранку, ви можете обрати з понад десятка позицій: ізраїльська шакшука, омлет з моцарелою буфало, гречаний авокадо тост з аргентинськими креветками, бріош з трюфельним скремблом та креп сюзетт з карамелізованим апельсином і ванільним морозивом.

Завертайло.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 24А

Бюджет: ₴₴

Страви: комплекс Завертайло — 245 грн, збите місо-масло з білими грибами та мальдонською сіллю – 135 грн, тост зі смаженими лисичками, стручковою квасолею та печеним томатом – 295 грн, тертушники зі смаженими грибами та зеленою сметаною з кріпом – 195 грн, круасан Бенедикт з індичкою – 210 грн.

Деталі: пекарня з хлібом, вином та їжею; авторський проєкт Анни та Станіслава Завертайло, два поверхи, сніданки, свіжа випічка та хліб, простора тераса, винна крамниця з натуральним вином

«Завертайло» біля Софії – пекарня з цікавою випічкою, натуральним вином та хлібом. На вітрині завжди свіжа випічка: круасани, крафіни, кекси, гречаний багет та бейгли, торти та десерти. Також у закладі представлені наїдки до хліба, які можна забрати з собою: паштети, печені овочі та джеми власного виробництва. Сніданки готують з 08:00 до 12:00, улюбленцем у гостей є «Комплекс Завертайло»: шмат хліба, фермерський сир, свіжа зелень, збите вершкове масло з йогуртом та сіллю, печений буряк посипаний дуккою, маринована цвітна капуста, томатний джем.

Shalom

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мазепи, 5А

Бюджет: ₴₴.

Страви: шакшука з ягням – 245 грн, шакшука сирна з цвітною капустою – 290 грн, ранкова лафа зі шніцелем та яйцем – 295 грн, яйця Бенедикт з лососем – 330 грн, великий тель-авівський сніданок на двох – 630 грн, ліниві вареники з заварним вишневим кремом, мастардою, вишневим чіа та сезонними ягодами – 180 грн.

Деталі: сучасне ізраїльське міське кафе, знаходиться в центрі, два поверхи, страв з печі, сніданки 08:00-12:00 (у вихідні 08:00-13:00), коктейлі, вина та міцний алкоголь, доставка.

Shalom — сучасне ізраїльське міське кафе на Арсенальній. Проєкт Алекса Купера, на першому поверсі розташувалось міське кафе, а на другому коктейль-бар та тераса. Розмістили в закладі близько 120 посадкових місць. Сніданки готують щодня, пропонують почати день з шакшуки, якої тут 4 варіації (класична, з ягням, з креветками, з сиром та цвітною капустою). Також можна поснідати яйцями Бенедикт з лососем або з беконом, лінивими варениками з заварним кремом, ранковою лафою зі шніцелем або обрати тель-авівський чи марокканський сніданок на двох.

SUITE 13

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославів Вал, 28

Бюджет: ₴₴

Страви: тост з томленою телячою щокою/ огірки кімчі/ гуакамоле/ оката яєшня – 260 грн, кролик/ амарант/ морквяне пюре/ солодкий марс/ шпинат – 260 грн, зелена гречка/ котлета з судака/ гуакамоле/ йогурт/ шпинат – 250 грн, тост з сардинами/ страчателла/ червоний кав’яр/ каперси/ яйце – 295 грн, житній вареник/ вурда/ йогурт/ зелень/ сванська сіль – 245 грн.

Деталі: бістро-бар, стильний інтер’єр, концепція меню Юрій Нікітюк, сніданки з 11:00 до 14:00, коктейльна карта, винна карта, резерв столів.

SUITE 13 — бістро-бар з кавою, сніданками та коктейлями на Ярославовім Валу. Назва концептуально поєднана з готельним номером підвищеного комфорту, а номер 13 є алюзією на зазвичай відсутній поверх в готелях. Концепцію меню створив Юрій Нікітюк. Сніданки готують щодня до 14:00 — можна почати день із тосту з томленою телячою щокою та огірками кімчі, зеленої гречки та котлети з судака, житнього вареника з гуцульським вареним сиром вурда.

Будинок великого дива

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 47

Бюджет: ₴₴.

Страви: «Мексиканський ранок» – 289 грн, «Квиток на Балі» — 289 грн, Бенедикт з лососем – 289 грн, Крок-Міледі – 289 грн, «Бататний хешбраун» — 289 грн.

Деталі: двоповерхове сіті-кафе, знаходиться в центрі міста, тематичний інтер’єр, сніданки, концептуальне меню, жива музика, коктейлі, резерв столів.

«Будинок великого дива» — двоповерхове сіті-кафе біля станції метро «Олімпійська». Меню закладу складається з тематичних сніданків, стартерів, основних страв з м’яса та риби. Вау-сніданки готують у будні до 13:00, у вихідні до 13:45 — на трьохрівневій башті вам подадуть обраний сніданок з хлібом та соусами. Можна обрати «Мексиканський ранок» — кукурудзяні панкейки в компанії з гуакамоле, беконом, томатним конфі та медовим соусом або сніданок «Квиток на Балі» — ранковий боул з ципою теріякі, а також: манго, авокадо, салат чука та рис в азійському стилі.

Головна фото: FROU FROU

Фото: Facebook FROU FROU, Fenix Mediterranean, «Завертайло.», Shalom, SUITE 13, «Будинок великого дива».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi