6 ресторанів Києва для вишуканого обіду: естетика та гастрономія - PostEat

пошук

6 ресторанів Києва для вишуканого обіду: естетика та гастрономія
20-01-2022 0 2815


Ресторани для вишуканого обіду в Києві шукала редакція PostEat. Зібратися за одним столом з родиною, друзями чи колегами за обідом і насолодитись не тільки приємним спілкуванням, а й стравами та атмосферою пропонуємо просто сьогодні. Розповідаємо про 6 закладів з різними кухнями та концепціями, які стануть гарним рішенням для вишуканого обіду.

PM Hall

Де: Паркова дорога, 16а (КВЦ «Парковий», 3-й поверх)

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: пате з кролика та виноградним кулі – 240 грн, сашимі лосось із соусом мацухіса-кімчі – 320 грн, фреш салат з грильованою курячою грудкою – 260 грн, борщ (подається із запеченим ребром, білими грибами, наполеоном із сала та міксом зелені) – 320 грн, хібачі з куркою та овочами – 240 грн.

Деталі: entertainment-простір преміум рівня, знаходиться на 3 поверсі КВЦ «Парковий», має зручне розташування в центрі столиці, шеф-кухар ресторану — Іштван Андрела, готують європейську та паназійську кухні, вишукана авторська подача страв, проводяться гастрономічні вечері, різноманітна винна карта, можна замовити класичні та авторські коктейлі, доступний резерв столів.

Витончені страви у поєднанні з ідеально підібраним вином у спокійній, вишуканій атмосфері з видом на парк та сервісом на найвищому рівні – це ваш обід по-королівськи by PM HALL. Гості можуть розміститися за затишним столиком біля вікна або забронювати одну з чотирьох VIP rooms для приватності. Шеф ресторану Іштван Андрела створював меню так, аби задовольнити будь-якого гурмана, адже щасливі гості – це пріоритет ресторану!

Чекають на вас щодня з 11:00, резерв стола +380687701111.

KAMA Restaurant

Де: вул. Сагайдачного, 15

Бюджет: ₴₴₴. 

Страви: курка гунбао – 240 грн, тартар з лангустинів та рожевої редьки – 440 грн, локшина пшенична з овочами та телячою вирізкою – 510 грн, смажені суші з тартаром з тунця та тобіко – 210 грн, рамен з труфелем та телячою щокою – 420 грн.

Деталі: ресторан авторської паназійської кухні, розташований на 7 поверсі готелю Riviera House, панорамний вид на старовинний Поділ та Дніпро, шеф Айк Вейшторт, кілька зал, стильний інтер’єр, страви з морепродуктів, класичні та авторські коктейлі, vip-room і кімната для паління, кальян, арт-об’єкт — КАМА bar із дзеркальною стелею і світловою інсталяцією.

KAMA Restaurant — ресторан авторської паназійської кухні на чолі з шефом Айком Вейштортом. Ресторан знаходиться на 7 поверсі готелю Riviera House й має особливу перевагу — панорамний вид на старовинний Поділ і Дніпро. В меню ресторану страви паназійської кухні в авторському прочитанні, до яких чудово пасуватимуть класичні та авторські коктейлі. 

NĂM • Modern Vietnamese Cuisine

Де: вул. Велика Васильківська, 48.

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: улюблений Фо Ектора з куркою – 189/279 грн, смажений дім сам з телятиною – 217 грн, хрусткий нем з овочами – 199 грн, курка у кисло-солодкому соусі з ананасом – 257 грн, локшина рисова з морепродуктами та броколі – 397 грн.

Деталі: ресторан сучасної в’єтнамської кухні від Ектора Хіменес-Браво, ланчі з 12:00 до 17:00 по буднях, відкрита кухня, винна карта, авторські коктейлі, двоповерховий ресторан, кальяни, вечірки, стильний дизайн інтер’єру від студії YOD Design.

NĂM • Modern Vietnamese Cuisine — ресторан сучасної в’єтнамської кухні, оформлений у колоніальному французькому стилі. В інтер’єрі закладу багато дерева, він виконаний в спокійних тонах з яскравими акцентами у вигляді незвичайних ламп, різнокольорових подушок і оригінальних стільців в залах. Творцем та ідеологом NĂM • Modern Vietnamese Cuisine є шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво. В меню представлені страви сучасної в’єтнамські кухні, серед яких варіації супу Фо Бо, дім сами, неми, качка по-пекінськи та різноманітна локшина.

Бelkin

Де: проспект Перемоги, 40 (парк імені Пушкіна)

Бюджет: ₴₴.

Страви: зелений салат з цукіні, яблуком та горіховим соусом – 189 грн, маринована макрель з картоплею конфі – 395 грн, качина грудка з морквяним кремом – 460 грн, курячий суп з тортеліні – 210 грн, піці з томатами та підкопченим шовдарем – 320 грн.

Деталі: сімейний ресторан, знаходиться у парку Пушкіна, дизайнерський інтер’єр, локальні продукти, дров’яна піч і відкритий мангал, власна кондитерська, дитяча зона,

«Бelkin» — сімейний ресторан у парку Пушкіна з атмосферою заміського відпочинку в межах міста для всієї родин. Простора територія, дитяча зона, власна кондитерська на чолі з десертним шефом, дров’яна піч і відкритий мангал. В інтер’єрі використані натуральні матеріали, а багатьом речам надано друге життя. Це гарне місце для просторого сімейного ресторану із сучасною європейською кухнею з сезонних і локальних продуктів.

ПРАГА

Де: пр-т Академіка Глушкова, 1

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: тріо паштетів з цибулевим конфiтюром – 297 грн, зимовий салат з норвезьким оселедцем, буряком та червоною ікрою – 225 грн, борщ український з пампушками – 195 грн, половина запеченого курча з сезонним гарніром – 295 грн.

Деталі: сімейний ресторан з багаторічною історією, multi–cuisine, акцент на м’ясі, винна карта, мальовнича територія і стильний інтер’єр у світлих тонах, тераса на воді, жива музика, меню спеціальних пропозицій, сніданки, дитяче меню, банкетні пропозиції.

«ПРАГА» — це вишуканий ресторан, який розташований в старовинному будинку на березі озера в Голосіївському парку. Це затишний ресторанний комплекс, де для гостей створили найкомфортніші умови відпочинку. Ресторан має кілька зал з індивідуальною стилістикою, відкриту галявину та терасу на воді. В основному меню пропонують страви європейської кухні та цікаві азійські позиції, серед яких ви обов’язково підберете щось для особливого обіду.

G.Forte Restaurant

Де: вул. Богдана Хмельницького, 19-21

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: спрінг-рол овочевий – 125 грн, томати в рисовому вині – 225 грн, сала з качкою та лапшою «фунчоза» – 265 грн, мінестроне – 185 грн, равіолі з косулею та грибами шиїтаке – 245 грн.

Деталі: ресторан середземноморської та азійської кухонь, знаходиться в центрі міста, стильний інтер’єр, хітові позиції в меню, велика винна карта, великий вибір шампанського, резерв столів.

G.Forte — новий ресторан в центр міста від власників закладів Barvy, Full Bar та Sparks. В меню ресторану майстерно поєднані європейські, українські та азійські гастрономічні техніки. За розробку меню відповідали три шефи: Андрій Лещенко, Олександр Войтовський, Дмитро Пателі, які зібрали до переліку позицій хітові страви з усього світу. У винній карті представлені всі винні регіони Італії та найпопулярніші регіони Франції. Також у ресторані великий вибір шампанського: як відомі великі будинки, вінтажні шампанські, так і маленькі виноробні, сімейні господарства.

Фото: Facebook PM Hall, KAMA Restaurant, NĂM, Бelkin, ПРАГА, G.Forte Restaurant.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi