8 Березня в преміум-ресторанах Києва: справжня атмосфера весни - PostEat

пошук

8 Березня в преміум-ресторанах Києва: справжня атмосфера весни
02-03-2020 0 2927


8 Березня в преміум-ресторанах Києва — тема нашого матеріалу. До першого весняного свята всі готуються заздалегідь, щоб обрати та зарезервувати столики у найкращих ресторанах Києва. Але не забувайте, що кохати та відвідувати ресторани можна у будь-який день.

Ми дізнались, яка програма запланована на 8 Березня в преміум-ресторанах Києва — розповідаємо, де незабутньо провести святковий вечір в особливій атмосфері та з вишуканою кухнею. Вибирайте, яка кухня вам до смаку — французька, італійська, європейська або середземноморська та резервуйте столик.

Alaska Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 20

Бюджет: ₴₴₴. Салати (264–745 грн), паста та ризото (248-830 грн), риба і морепродукти (420–3500 грн).

Страви: тунець татакі з тартаром із авокадо – 380 грн, морські гребінці з соусом гамадарі – 493 грн, тальятеле з крабом – 830 грн, салат з перепілкою та грибами – 395 грн, дорадо з зеленим гарніром – 468 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: двоповерховий ресторан, літня тераса, караоке, VIP-зала, контактний бар, вишуканий інтер’єр, бренд-шеф Джакомо Ломбарді, шеф-кухар Ілля Пампуха, директор Марина Григорян, шеф-бармен Артем Олександров, страви середземноморської, італійської та авторської кухні, королівський краб в меню, винна карта, авторські коктейлі, кальян, концерти, розважальна програма.

Alaska — ресторан преміум-класу, який вирізняється сучасним та витонченим інтер’єром. Ресторан займає два поверхи, має кілька зал та окрему велику караоке-залу. В основі меню ресторану — витончені середземноморські страви з найсвіжіших морепродуктів; стравою-флагманом Alaska Kyiv є королівський краб. 8 березня ресторан Alaska запрошує гостей поринути у чарівне свято весни — на гостей чекає святкова атмосфера, уквітчана зала, розкішне сервірування та кулінарні шедеври від шефа. Насичена музична програма розпочнеться о 19:00 з вокального виступу Ані Ходоровської, а о 21:00 виступатиме запальний та талановитий співак з Домінікани Тоні Ремола. Головна зірка вечора — незрівнянна MISHA ROMANOVA, сольний концерт розпочнеться о 23:00 та залишиться у ваших серцях назавжди. Забронювати стіл можна за телефоном +380995213777.

Queen

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (390–1720 грн), салати (165–830 грн), гарячі закуски (210–930 грн), десерти (180–340 грн).

Страви: камамбер з трюфельним медом, запечений в печі з інжиром – 420 грн, тонкацу телятина з йогуртом та шпинатом – 405 грн, пінза трюфель з руколою та білими грибами – 620 грн, стейк із тунця на грилі з гуакамоле – 670 грн/100 г, каре ягняти – 230 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; видова тераса, dinner show, жива музика, концерти популярних артистів, десертна карта, ресторанний концерт-хол; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, шеф-сомельє Максим Ісаков, шеф-бармен Олег Якобенко; страви японської, української та авторської кухні; Lobby Bar, караоке, камін, італійська кухня, італійська та руська печі, кухня відкритого вогню та льодова вітрина зі свіжими морепродуктами, крудо-бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів.

Завітавши до комплексу QUEEN, ви з перших хвилин зануритесь у атмосферу свята та гастрономічних задоволень. Відпочиваючи поглядом на мальовничій дніпровській панорамі, ви можете насолоджуватись стравами європейської та італійської кухні. Різноманітне меню дозволяє щодня пізнавати нові цікаві смаки — в ресторані Queen пропонують страви з італійської та руської печі, морські делікатеси з крижаної вітрини і безліч вишуканих закусок. В італійській печі готують фокачу та пінзу з різноманітними начинками, а справжнім бестселером серед закусок став камамбер з трюфельним медом, запечений в печі з інжиром. 8 березня в ресторанному комплексі QUEEN відбудеться концерт харизматичного та яскравого виконавця «Полиграф ШарикOFF». Його музика — це поєднання атмосферного шансону, глибоких текстів та тонкого душевного гумору. Початок концерту о 21:00, деталі за телефонами +380670111115, +380443911111.

City Holiday Resort &SPA

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Кільцева, 5 (Петропавлівська Борщагівка).

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (150–370 грн), салати (160–450 грн), паста (180–350 грн), десерти (85–210 грн).

Страви: тартар із норвезького лосося, авокадо з пшеничними тостами – 260 грн, теплий салат з телятиною, печеними овочами та вершковим крем-сиром – 230 грн, морські гребінці зі спаржею, пюре з цвітної капусти та апельсиновим соусом – 420 грн, куряче філе з солодким чилі – 280 грн.  

Напої: апельсиновий фреш – 100 грн, базиліковий тонік Lamb&Watt – 70 грн, капучино – 70 грн.

Деталі: готельно-ресторанний комплекс, знаходиться на Петропавлівській Борщагівці, працює цілодобово, 62 дизайнерських номери, SPA-центр, кілька ресторанів європейської кухні, гриль-меню, дитяче меню, винна карта, банкетні пропозиції, резерв столів, конференц-зал, дитяча кімната.

П’ятизірковий готельно-ресторанний комплекс City Holiday Resort & SPA — один з найкращих для незабутнього відпочинку в Києві. Тут можна відпочити від міської метушні та відновити сили у сучасному SPA-центрі з двома басейнами, саунами та соляною печерою. Всі гості комплексу можуть безкоштовно та безлімітно відвідувати SPA-центр, який працює з 09:00 до 23:00. До ваших послуг в City Holiday Resort & SPA кілька ресторанів: основний ресторан «City Holiday» у венеціанському стилі, класичний французький ресторан «Vinette» з розкішним білим роялем та найромантичніший «Panoramic Bar» на даху готелю. У меню ресторанів ви знайдете вишукані страви європейської кухні, приготовані з любов’ю професійним шеф-кухарем. В City Holiday Resort & SPA потурбувались, щоб всі жіночі мрії на головне весняне свято були втілені, тому підготували до 8 Березня спеціальні пропозиції. З 6 по 9 березня гостям надається знижка 15% на всі номери та знижка 10% на СПА-процедури. 8 березня о 19:00 в ресторані «Vinette» розпочнеться святкова вечеря — на вас чекатиме виступ піаніста, коктейль у подарунок кожній дамі та безпрограшна лотерея для всіх постояльців. Забронювати номер та уточнити деталі можна за номерами +380443716888, +380674668410.

Citronelle

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 23

Бюджет: ₴₴₴. Салати (290–595 грн), гарячі закуски (190–440 грн), супи (170–375 грн), десерти (60–580 грн).

Страви: мідії з білим вином та петрушкою – 620 грн, волован з морепродуктами та шафрановим соусом – 599 грн, жаб’ячі лапки з зеленим соусом айолі – 190 грн, паризький шніцель з грушевим салатом вальдорф – 440 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, французька кухня, сучасний інтер’єр у пастельних тонах, панорамні вікна, сніданки, винна карта, еногастрономічні вечори, винотека з великим вибором французьких вин.

Citronelle — ресторан у форматі bistro noveau, де готують найкращі страви французької гастрономії. Вишуканий інтер’єр та першокласне обслуговування створюють у закладі ідеальну атмосферу. Гостей чекає французька кухня у виконанні шеф-кухаря Ігоря Крамаренка — страви у легкому форматі без будь-яких обмежень задовольнять кожного гурмана. 8 березня в Citronelle готуватимуть сніданки до 14:00, а потім всі страви шеф-кухар особисто прикрашатиме весняними квітами. Всім гостям у подарунок готуватимуть ігристий коктейль «Мімоза» та ще багато приємних сюрпризів. З 19:00 для гостей звучатиме вокал екзотичної співачки Ivonika; вона розкриє всю красу і ніжність весняної пори року через захоплюючу джазову музику. Резерв столів за телефоном +380672171420.

Веранда на Днепре

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 11а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (170–1200 грн), авторські гарячі страви (95–2500 грн), десерти (35–450 грн).

Страва: пате з оленини з ялівцем та брусничним соусом – 298 грн, бріош з тартаром із краба під соусом понзу – 498 грн, фреш-салат з тунцем, сезонними томатами і авокадо під шисо-соєвим соусом – 530 грн, гребінець гриль на пюре з трюфелем і пармезаном із голландським соусом – 280 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: триповерховий ресторан на воді, розташований у Наводницькому парку, чудовий краєвид Дніпра, тераса на даху, власна сироварня, raw-bar, страви з печі тандир, страви на відкритому вогні, лаунж-зона, кальян, змістовна винна карта, працює до останнього гостя, dress code, підходить для банкетів.

«Веранда на Днепре» — преміум-ресторан на воді, з якого відкривається захоплюючий вид на Дніпро. На кожному з трьох поверхів закладу особлива атмосфера і концепція. Меню закладу базується на принципах поєднання простоти, унікальності і вишуканості смаків. До 8 Березня в ресторані приготували особливу програму — на першій палубі виступить зірка телепроєкту «Голос країни» та учасниця «Жіночого кварталу» Марта Адамчук з триб’ют-шоу. В її виконанні лунатимуть найромантичніші пісні Леоніда Агутіна та Анжеліки Варум. На другій палубі ресторану виступить запальна кавер-група «Бангладеш Оркестр» — музиканти підготували спеціальну програму «Виходь за мене заміж!», ви почуєте найулюбленіші пісні, найвідоміші хіти про кохання. Ближче до ночі гостей чекає діджей-сет від Rad Royal, а також шоу для всіх гостей у виконанні зiркового тріо та Divki ballet.

COIN

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бізнес-центр IQ, вул. Болсуновська, 13/15, 3 поверх.

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (210–550 грн), салати (240–650 грн), десерти (150–1100 грн).

Страви: салат з телятиною фламбе та хрусткими овочами під горіховим соусом – 290 грн, тайська грибна закуска – 270 грн, королівські креветки у соусі кокосовий біск з папайєю – 950 грн, дорадо, запечена в солі з булгуром, селеровим пюре під шафрановим соусом – 620 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: розташований в центрі Києва (Печерськ), тайська, середземноморська і японська кухні, доставка, паркінг, відкрита кухня в основній залі, kids friendly, винна карта, заходи і тематичні вечірки, банкетні пропозиції, VIP-зала.

Ресторан COIN — це місце, де класичні страви азійської кухні набувають своїх найкращих смаків та стають зрозумілими кожному гостю закладу. У COIN гості можуть розміститися в просторій основній залі, на мальовничій терасі або в багатофункціональній VIP-залі на 20 персон — прекрасний варіант для зустрічі великою компанією або проведення закритого заходу. 8 березня о 20:00 в ресторані відкриють двері до Woman’s World — сплетіння нестандартних образів, сміливих фантазій і виключно позитивних емоцій. На честь свята традиційно підготували незабутнє святкування та ексклюзивні подарунки для кожної дівчини: цього вечора на гостей чекають хіти від кавер-бенду THE CAVALIERS, анімаційне шоу від BLACK SHARM SHOW та DJ-сет від SANYA DYMOV. Також виключно для гостей заходу відбудеться виставка fashion-ілюстрацій сучасної української художниці Ольги Вербової. Ведучий вечора: Мішель Сайкалі. Резерв столів за телефоном +380687107777.

Villa Riviera

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 14д

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (125–595 грн), салати (1055–395 грн), паста і ризото (195–395 грн).

Страви: рапани з білими грибами у вершковому соусі – 275 рн, креветки фрі з манговим діпом – 245 грн, равіолі з сиром бурата – 195 грн, ніжка кроля по-сицилійськи – 495 грн, кальмар на грилі – 160 грн/100 г.

Напої: апельсиновий фреш – 98 грн, малиновий лимонад – 60 грн, лате – 69 грн.

Деталі: сімейний ресторан, авторська та італійська кухня, італійські сири з власної сироварні, власна випічка, шоу-кухня, два каміни, велика винна шафа, дитяче меню, винна карта, великі вітражні вікна з видом на затоку Дніпра, тераса, відкрита галявина для весільних церемоній, жива музика, дитяча кімната, кальян, підходить для банкетів, парковка, резерв столів.

Villa Riviera — сімейний ресторан авторської та італійської кухні на Осокорках. Меню ресторану розроблене відповідно до сімейної концепції закладу — в ньому представлені авторські страви італійської та європейської кухонь. 8 березня у ресторані Villa Riviera створять бездоганний настрій та справжню атмосферу весни. Гостей пригощатимуть смачним аперолем, даруватимуть троянди кожній гості — і все це під live music з романтичними мелодіями саксофону та Band Trio. Початок о 20:00, резерв столів за телефоном +380503539796.

Фото: Alaska Kyiv, Queen, City Holiday Resort &SPA, Citronelle, Веранда на Днепре, COIN, Villa Riviera

 

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi