Азійські страви в ресторанах на Подолі: татакі, спрінг-роли, пян-се - PostEat

пошук

Азійські страви в ресторанах на Подолі: татакі, спрінг-роли, пян-се
03-11-2021 0 1294


Азійські страви в ресторанах на Подолі шукала редакція PostEat. Невеликий ресто-кросинг по мальовничому та затишному Подолу стане чудовою смачною розвагою на вихідні. Яскраві смаки азійських страв подарують нові враження та зігріють після прогулянки. Які азійські страви в ресторанах на Подолі можна скуштувати, розповідаємо у новому матеріалі.

KAMA Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 15

Бюджет: ₴₴₴. 

Страви: телячі язички з соусом із чорного перцю – 390 грн, лангустини васабі – 390 грн, татакі з яловичини прайм – 790 грн, боби едамаме з мальдонською сіллю – 150 грн, бао з телячою щокою – 410 грн, Том Ям з локшиною та ланустинами – 380 грн, гедзе з морепродуктами – 290 грн, рол Фрай з морським грбінцем та вугрем – 460 грн.

Деталі: ресторан авторської паназійської кухні, розташований на 7 поверсі готелю Riviera House, панорамний вид на старовинний Поділ та Дніпро, шеф Айк Вейшторт, кілька зал, стильний інтер’єр, страви з морепродуктів, класичні та авторські коктейлі, vip-room і кімната для паління, кальян, арт-об’єкт — КАМА bar із дзеркальною стелею і світловою інсталяцією.

KAMA Restaurant — ресторан авторської паназійської кухні на чолі з шефом Айком Вейштортом. Ресторан знаходиться на 7 поверсі готелю Riviera House й має особливу перевагу — панорамний вид на старовинний Поділ і Дніпро. В меню ресторану страви паназійської кухні в авторському прочитанні, до яких чудово пасуватимуть класичні та авторські коктейлі. 

Oxota Na Ovets

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 10Б

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: ростбіф в азійському стилі – 195 грн, рол з копченим вугром та крем-чилі – 235 грн, королівський краб під крем-чилі соусом – 425 грн, в’єтнамський суп фо з яловичиною – 235 грн, татакі тунця з цибулевим мармеладом – 315 грн.

Деталі: азійський стейк-хаус, знаходиться на Воздвиженці, один із закладів сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, відкрита кухня з дров’яним робата-грилем, акваріум з живими лобстерами і крабами, сніданки, доставка, тераса, формат take away, устричний і кав’яр бари, винна карта, pets friendly.

Oxota NA Ovets — м’ясний ресторан з азійським акцентом в меню і стильним концептуальним інтер’єром на Воздвиженці. У меню ви знайдете авторські вишукані страви з морських делікатесів, в яких зберегли автентичну пряність і баланс азійських смаків. У ресторані також подають стейки вологої та сухої витримки, які готують на японському робата-грилі.

Chin Chin

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 31

Бюджет: ₴₴

Страви: хіяші вакаме – 89 грн, спрінг-роли з овочами – 79 грн, креветки в кисло-солодкому соусі з манго – 179 грн, сінгапурська локшина з качкою – 169 грн, рис із креветками – 169 грн.

Деталі: азійське кафе, мережевий заклад одеської компанії G-Group, різноманітне меню, страви для вегетаріанців, лимонади власного виробництва, доставка, take away.

Chin Chin — мережеве азійське кафе, проєкт належить одеській ресторанній компанії G-Group. Наразі в Києві працює чотрири заклади, один з яких знаходиться на Подолі. Меню закладу складається з салатів, закусок, бао, супів, локшини, рису, спринг-ролів, а також десертів. Для поціновувачів чогось нового та незвичайного, у Chin Chin подають азійські напої.

Naushi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сковороди, 7

Бюджет: ₴₴.

Страви: тонкоцу пайтан – 115/150 грн за baby та стандартну порції, місо рамен– 125/175 грн за baby та стандартну порції, маземен з лососем – 185 грн, онiгiразу з лососем – 175 грн, курка Карааге – 99/119/149 грн, гьодза класичні – 99/119/149 грн, моті в асортименті – 60 грн.

Деталі: раменна, знаходиться на Подолі, стильний інтер’єр, 5 видів рамену, локшину готують самостійно, карааге, моті, суші-сендвічі, доставка на Подолі, take away, pets friendly, прцюють щодня з 11:00 до 22:00.

На Подолі, самому серці Києва, знаходиться частинка Японії, яка обов’язково підкорить ваше серце своїм інтер’єром та кухнею — Naushi. Тут ви зможете скуштувати різні автентичні японські страви, приготовлені за всіма канонами, які шеф Іван привіз із країни, де сходить сонце. Наприклад рамен-суп, приготування якого займає в цілому приблизно тиждень, з різними видами насиченого бульйону, великим вибором додатків до них, крафтовою алкідною локшиною, маринованим яйцем, норі та… нарутомакі! До речі, якщо бажаєте рамен-суп як в Наруто, беріть місо зі свининою та маринованим бамбуком. Також в меню ви зможете знайти маземен, тсукемен, гьодза, карааге, онігірадзу, десерти мочі та велику барну карту. Заклад має функції доставки (Bolt, Raketa, Glovo або через власний сайт) та самовивозу.

KIN KAO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Андріївська, 9а

Бюджет: ₴₴.

Страви: яловичий тартар з пастою том ям – 230 грн, креветки по-сичуанськи із тайським соусом – 195 грн, смажений тофу з броколі, солодким перцем та стручковою квасолею – 105 грн, курка гун бао з овочами, деревними грибами та арахісом – 160 грн, філе морського окуня по-сичуанськи- 218 грн.

Деталі: ресторан паназійської кухні, авторські коктейлі, корейський гриль, кілька зал, стіни прикрашені розписом, крафтові лимонади, коктейльна карта, великий вибір міцного алкоголю, доставка.

Ресторан KIN KAO знаходиться на Подолі та позиціонує себе як заклад паназійської кухні з авторськими коктейлями. Особливістю ресторану є корейський гриль, розташований прямо у залі. В меню KIN KAO ви знайдете різноманітні салати, закуски, страви з м’яса та риби, а також спрінг-роли, страви WOK та десерти. В ресторані пропонують п’ять видів спрінг-ролів, страви wok, три бібімбаби та кілька бао-бургерів.

Пян-Се Rest

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Нижній Вал, 33Б

Бюджет: ₴₴.

Страви: пян-се з креветками – 169 грн, тхвигим курка – 179 грн, токпоккі тофу – 159 грн, пібімбаб м’ясний – 209 грн, ерінги зі свининою – 209 грн, варені манду курка – 159 грн, чанджамен локшина яловичина – 198 грн, червоний карі (яєчна) з креветками – 218 грн.

Деталі: ресторан корейської кухні, паркінг, резерв столів, формат take away, органічні та домашні вина, страви для вегетаріанців, доставка.

Пян-Се Rest — заклад зі стравами корейської кухні на Подолі. Розмаїття автентичних корейських страв приємно здивує навіть знавців азійської кулінарії: в меню представлені різноманітні овочеві, м’ясні страви і страви з морепродуктів. Усі страви у «Пян-Се барі» відрізняються великими порціями, гостротою та неординарністю смаків. В меню ви знайдете п’ять видів рамена, три види пян-се, понад два десятки видів локшини та рису.

Фото: KAMA Restaurant, Oxota Na Ovets, Virgin Izakaya Bar, Naushi, KIN KAO, Пян-Се Rest.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi