Азійські супи в ресторанах Києва: том ям, фо, рамен, куксі, місо, лакса, сото аям - PostEat

пошук

Азійські супи в ресторанах Києва: том ям, фо, рамен, куксі, місо, лакса, сото аям
16-08-2019 0 4850


Азійські супи в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Екзотичні та пікантні страви азійських кухонь щодня здобувають нових прихильників. Неординарні поєднання смаків та інгредієнтів, безліч прянощів, збалансованість смаку та користі робить азійські страви кухні універсальними. Окрім відомих багатьом страв з локшиною та рисом, у кулінарній скарбничці східних кухонь є різноманітні супи — пряні, гострі, ароматні, легкі, наваристі, з м’ясом, овочами та морепродуктами. У новому огляді розповідаємо, які азійські супи в ресторанах Києва варто скуштувати.

KAMA Unique Asia     

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 15

Бюджет: ₴₴₴. Закуски і салати (160-450 грн), основні страви (290-990 грн), роли (270-410 грн).

Страви: місо суп з тофу та білою рибою – 210 грн, том ям з куркою – 290 грн.

Напої: еспресо – 60 грн, лате – 100 грн, лимонад – 140 грн, чай в асортименті – 110 грн.

Деталі: ресторан авторської паназійської кухні, розташований на 7 поверсі готелю Riviera House, панорамний вид на старовинний Поділ та Дніпро, кілька зал, стильний інтер’єр, страви з морських делікатесів, авторські коктейлі з азійським акцентом, великий вибір вина з різних куточків світу, vip-room і кімната для паління, кальян, арт-об’єкт — КАМА bar із дзеркальною стелею і світловою інсталяцією.

Ресторан авторської паназійської кухні KAMA Restaurant знаходиться на 7 поверсі готелю Riviera House. Особлива перевага ресторану — панорамний вид на старовинний Поділ і Дніпро. В меню ресторану – страви паназійської кухні в авторському прочитанні. У винній карті КАМА представлені вина практично всіх регіонів: шампанське та ігристе вино, іспанська кава, просеко, італійська франчакорта та інші. З супів рекомендуємо спробувати ніжний місо суп з тофу та білою рибою та насичений том ям з куркою.

Tin Tin

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Липинського, 15 (Київський велотрек).

Бюджет: ₴₴. Супи (129–189 грн), боули (225–245 грн), основні страви (250–280 грн).

Страви: Фо Бо – 129 грн, Фо Бо Суон – 169 грн, Фо Бо Зау Ко – 189 грн, Фо Хай Сан – 189 грн, Фо Сой Нан – 179 грн, Бун Бо Хуе – 139 грн, Нам Га – 139 грн, Фо Чай – 139 грн.

Напої: коктейль Va Ve – 165 грн, коктейль Mai Khao – 185 грн, коктейль Maize – 185 грн, коктейль Ame-No – 195 грн.

Деталі: ресторан в’єтнамської кухні, концепт-шеф Ілля Сьомін, концепт-шеф-бармен Артем Скапенко, оригінальний інтер’єр, широкий вибір страв з морепродуктами, тераса, резерв столів, формат take away, живий молодий бамбук на столах, авторська коктейльна карта, карта алкогольних напоїв.

В’єтнамський ресторан Tin Tin — заклад для любителів нових та яскравих смаків. Стильний концептуальний інтер’єр з розписами на стінах, автентичні в’єтнамські страви і відмінні коктейлі роблять Tin Tin одним з найулюбленіших закладів столичної публіки. Завітавши до закладу, неодмінно спробуйте чи не найкращий в Києві суп Фо від шеф-кухаря Іллі Сьоміна — всього супів у меню Tin Tin більше десятка і всі із неперевершеними смаками. Знайомство з супами в Tin Tin починайте з традиційного в’єтнамського Фо Бо з рисовою локшиною та яловичиною, яку в закладі готують за рецептами Північного В’єтнаму. Шанувальникам морепродуктів рекомендуємо спробувати легкий та ароматний Фо Хай Сан на курячому бульйоні з тигровими креветками.

Spicy NoSpicy            

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 114

Бюджет: ₴₴₴. Супи (127–279 грн), салати (175–269 грн), сіфуд (199–450 грн), десерти (65–95 грн).

Страви: місо-суп з вугром і спайсі баклажаном – 165 грн, том ям з креветками та кокосом – 279 грн, кращий фо з вулиць Ханоя – 127 грн, лакса з куркою та креветками – 179 грн, корейський суп куксі – 219 грн.

Напої: мескаль з кордіалом з копченого чая – 160 грн, коктейль Fuji – 175 грн, коктейль Spicy Punch – 185 грн.

Деталі: паназійська кухня, шеф-кухар Юрій Приємський, шеф-бартендер Олександр Литвинов, авторські страви, стильний інтер’єр, оригінальні авторські коктейлі, страви з морепродуктів, великий вибір азійських гарячих напоїв і чаю, резерв столів

Spicy NoSpicy — ресторан паназійської кухні в центрі столиці. Назва Spicy NoSpicy народилась з найпопулярнішого питання в азійських ресторанах — «гостре чи не гостре». В ресторані пропонують страви Японії, Китаю, В’єтнаму, Таїланду та Індії. Spicy NoSpicy — історія на новий лад про багатогранність азійської їжі та людської натури. З розмаїття азійських супів, яких в меню Spicy NoSpicy налічується п’ять видів, рекомендуємо спробувати пікантний місо-суп з вугром і спайсі баклажаном. До літнього вечора ідеально пасуватиме холодний корейський суп куксі з овочами, омлетом і локшиною. Заспокійливим ефектом володіє ніжний суп лакса на кокосовому бульйоні з куркою, креветками, яєчною локшиною, паростками сої, кінзою та сиром тофу.

Meiwei

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 23; Русанівський бульвар, 1а; Новокостянтинівська, 4а; пл. Спортивна, 1а, ТРЦ Gulliver, 5 поверх.

Бюджет: ₴₴. Рис (109–175 грн), локшина (109–139 грн), супи (99–189 грн), салати (85–139 грн), десерти (45–75 грн).

Страви: рамен з качкою BBQ (450 г) – 139 грн, рамен зі свининою BBQ (450 г) – 139 грн, том ям з куркою (450 г) – 139 грн, том ям з креветкою (450 г) – 189 грн, місо-суп (450 г) – 99 грн.

Напої: лимонад базиліковий, чай імбирний, грейпфрутовий тонік (330 мл) – 37 грн, фреш (апельсиновий/грейпфрутовий/морквяний/яблучний 300 мл) – 79 грн.

Деталі: паназійська кухня; замовлення через чат-боти у Facebook, Telegram та Viber, а також через сайт; вегетаріанські страви; доставка Glovo, Uber Eats.

Meiwei — мережа ресторанів швидкої та смачної паназійської кухні. Тут можна скуштувати страви тайської, китайської, японської, корейської кухонь. Серед страв — супи, а також локшина, рис, бао-бургери, баоцзи, дім сами, спрінг-роли, салати. В меню перших страв ви знайдете рамен з качкою або зі свининою, том ям з куркою або з креветками і класичний місо-суп або суп том кха з креветками та куркою (подають у закладах на Великій Васильківській та Русанівському бульварі). . Нагадуємо, що Meiwei запустив мобільного чат-бота, за допомогою якого можна замовити їжу прямо зі смартфона, використовуючи звичний месенджер – Facebook, Viber або Telegram. Улюблені страви завжди можна взяти з собою. А по буднях в Meiwei пропонують бізнес-ланчі, які також доставляють гостям через Glovo і Uber Eats.

Asiatique

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 21

Бюджет: ₴₴. Супи (140–220 грн), салати (110–180 грн), карі (140–240 грн).

Страви: том ям кунг – 200 грн, том кха гай – 150 грн, том кха кунг – 220 грн, сінгапурська лакса – 190 грн, рамен з качкою – 190 грн, рамен вегетаріанський – 140 грн.

Напої: еспресо – 34 грн, індійський чай масала з молоком – 60 грн, кокосова вода – 90 грн, манговий сік – 90 грн.

Деталі: ресторан паназійської кухні від Вікторії Пархоменко, концептуальний інтер’єр, азійські сніданки, гастроланчі, велика винна і коктейльна карти, регулярні тематичні вечірки, резерв столів.

Asiatique — це ресторан азійської кухні, створений Вікторією Пархоменко, яка 24 роки подорожувала південно-східною Азією і, беззаперечно, знається на східній гастрономії. До Asiatique варто приходити за незвичними поєднаннями інгредієнтів страв. В меню закладу дотримуються головного принципу азійської кухні – в одній трапезі поєднуються всі 5 смаків: солодкий, кислий, солоний, гіркий і гострий. В меню Asiatique ви знайдете три види том яму, м’ясний та вегетаріанський рамен і сінгапурську лаксу.

17.804 Indonesian Social Kitchen

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 82

Бюджет: ₴₴₴. Супи (148–278 грн), основні страви (148–449 грн), десерти (60–122 грн).

Страви: сото аям – 148 грн, лакса уданг – 278 грн, сото міе дагінг – 225 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: індонезійська кухня, міське кафе, автентичний смак страв, шеф-кухар і співвласник − Еко Коеспрананто, винна карта, коктейлі, авторська барна зона художника Євгена Лапченко.

17.804 Indonesian Social Kitchen – перший ресторан індонезійської кухні в Києві. Спільний гастрономічний проект створили давні друзі Еко Коеспрананто і Олексій Кікоть. В меню 17.804 представлені виключно традиційні страви індонезійської кухні. А сам заклад виконаний в кращих традиціях формату social kitchen, де панує дружня та затишна атмосфера. Між іншим, назва локації 17.804 пов’язана з кількістю островів, які входять до складу Індонезії. В меню ресторану 17.804 Indonesian Social Kitchen представлені три супи — гострий курячий сото аям, пряний лакса уданг з креветками та поживний сото міе дагінг з яловичим ребром.

Фото: Facebook KAMA Restaurant, Tin Tin, Spicy NoSpicy, Meiwei, Asiatique, 17.804

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi