Азійські заклади Львова. Частина 1 - PostEat

пошук

Азійські заклади Львова. Частина 1
01-02-2024 0 320


Азійські заклади Львова відкривають перед гостями та мешканцями міста автентичний світ смаків та культури Азії. У цьому місті можна знайти різні ресторани та кафе, де пропонують страви з різних азійських кухонь. Вишукана кулінарія, унікальна атмосфера та гостинність роблять ці заклади ідеальним вибором для тих, хто бажає заглибитися у світ азійських смаків. Про азійські заклади Львова читайте у матеріалі PostEat.

“Азійський” | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Січових Стрільців, 8

Бюджет: ₴₴.

Страви: маринований дайкон з морквою – 45 грн, рисові кульки з окунем – 165 грн, салат з вушками – 140 грн, тонкоцу рамен з грибним таре – 265 грн.

Деталі: “Азійський” – ресторан, який працює у форматі ”комфортної азійської їдальні”. Заклад є частиною мережі SHUM group Нестора Шуманського, до якої належать ресторани “Промінь”, “Рамен Мо”, “Сяйво”, CODE, “Грузинський”, “Зашкварка”. 

Кухнею керує шеф Ян Нгуен. На обід у закладі можна замовити маринований дайкон з морквою, рисові кульки з окунем, салат з вушками, тонкоцу рамен з грибним таре, локшину з мʼясом, монголіан біф, смажену картоплю з кімчі.

KIM KIMCHI KOREAN BBQ | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Лесі Українки, 14

Бюджет: ₴₴.

Страви: фучжу – 145 грн, фреш роли – 195 грн, корейський рамьон classic – 295 грн, пібімпаб – 350 грн.

Деталі: KIM KIMCHI KOREAN BBQ – ресторан корейського барбекю. Концепція закладу полягає в тому, що ви самі можете готувати страви на спеціальному барбекю-столі, який знаходиться прямо перед вами. Це дає можливість не тільки насолодитися смачними стравами, але й дає можливість долучитись до приготування створення своєї страви.

Ресторан спеціалізується на аутентичних корейських стравах, особливо на барбекю. На обід тут можна замовити фучжу, фреш роли, класичний корейський рамьон, пібімпаб, бульгогі, курку смажену по-корейськи, стейк Рібай або креветки для барбекю.

RAMEN MO | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Наливайка, 11/6

Бюджет: ₴₴.

Страви: рамен Basic – 158 грн/ 500 г (без додатків), локшина з овочами та тофу – 185 грн, гедза зі свининою – 145 грн, бан мі – 95 грн.

Деталі: RAMEN MO – раменна в центрі Львова, яка є частиною мережі SHUM group Нестора Шуманського, до якої належать ресторани “Промінь”, “Азійський”, “Сяйво”, CODE, “Грузинський”, “Зашкварка”. У закладі показують, що фаст-фуд може бути якісним, різноманітним та дуже смачним. Місія RAMEN MO полягає у створенні місця, звідки гості виходять із захопленням, бо відчувають високий сервіс, якість продуктів та швидкість видачі страв

Локшину на рамен у закладі самостійно готують щодня. Бульйони на рамен варять понад 12 годин та ферментують різноманітні додатки. В закладі можна скуштувати рамен, локшину з овочами та тофу, гедза зі свининою, бан мі, рис з соусом теріякі та яйцем, сандо зі свининою, а на десерт замовити моті.

Red Monkey | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця вул. Замарстинівська, 55В

Бюджет: ₴₴.

Страви: тонкоцу – 215 грн, онігірі з тунцем – 85 грн, маземен – 130 грн, гьоза з куркою та креветкою – 30 грн за 1 штуку.

Деталі: Red Monkey – невелика автентична раменна в ЖК “Авалон”. В закладі власники намагаються відтворити той смак та вайб, який запам’ятався їм під час гастроподорожі Японією. В меню 7 видів рамену з хендмейд локшиною, є веганські позиції. Також тут можна замовити онігірі з тунцем або свининою, маземен, вакаме, кімчі, гьоза з куркою та креветкою, класичні або веганські. 

«Вабі-сабі» | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Фурманська 1а

Бюджет: ₴₴.

Страви: матча шоколад – 150 грн, мочі манго – 101 грн, сяке онігірі – 100 грн, хом-мейд кока-кола – 98 грн.

Деталі: “Вабі-сабі” – кафе, де ви можете скуштувати матчу, яку імпортують з Японії. Заклад відкрив японець Іто Шьо разом з українкою Софією. Іто Цьо приїхав до України як волонтер, але не очікував, що ця країна стане йому домом. 

В закладі можна скуштувати оніґірі, традиційні японські десерти данґо, дораякі, мочі, матча-шоколад, морозиво зі смаком зеленого чаю ходжіча або матча.

“Катана” | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Лесі Українки, 14

Бюджет: ₴₴.

Страви: онігірі з тофу – 160 грн, суп Том ям з морепродуктами – 370 грн, поке боул з куркою – 280 грн, рис з телятиною Гочуджан – 320 грн.

Деталі: “Катана” – коктейльний бар, де поєднується азійська кухня та стильний кібер-дизайн. В інтер’єрі закладу намагалися створити відчуття прогулянки нічними Гонконгом, Токіо та Сеулом. Приміщення оформили в стилістиці кіберпанку й аніме, вони розподілені на кілька тематичних зон. Поціновувачі азійської кухні тут можуть замовити онігірі з тофу, суп том ям з морепродуктами, поке боул з куркою, рис з телятиною Гочуджан, салат Чука з горіховим соусом, тофу стір фрай.

Головна фото: Азійський

Фото: «Азійський»; Instagram wabisabi_lviv; Instagram kimkimchibbq.lviv, Instagram katana.bar.lviv, Instagram ramen.mo.lviv; Instagram redmonkeyramen

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi